Venera u Biku – početak leta koje treba da posvetite sebi – WANNABE MAGAZINE

Venera, planeta ljubavi, napustila je brzog i aktivnog Ovna i 28. maja ušla u znak Bika, označavajući početak leta ispunjenog brigom o sebi. Upijajte raskošne vibracije do 22. juna, kada Venera prelazi na svoju sledeću poziciju, jer su teme ovog meseca luksuz, zadovoljstvo i opuštanje. 

U znaku Bika, Venera je na svom terenu, gde izvodi svoju magiju, podsećajući vas da ste sebi najvažniji i da morate staviti sebe na prvo mesto i pružiti sebi malo zadovoljstva i opuštanja. Zaslužili ste – i da odete na masažu, i da uzmete slobodan dan i ne radite apsolutno ništa i da svima objavite da ne računaju na vas u toku ovog meseca, osim ako nemaju da vam ponude nešto čime će vas razmaziti.

U toku narednih nekoliko nedelja, fokus je na ljubavi, novcu, lepim stvarima, odnosima i najvažnijim vrednostima. Možete osećati želju da se okružite bogatstvom na mnogo različitih nivoa – bilo da se radi o umetnosti, odeći, nakitu, muzici, mestima na koja izlazite, hrani… Prosto, želećete da uživate u lepim i prijatnim stvarima i sadržajima, da oplemenite svoju svakodnevicu. I ako nemate pristup luksuzu, želećete da se prepustite stvarima koje vas usrećuju na unutrašnjem nivou – život može da bude raskošan na mnogo načina. 

Ljubav je svuda oko nas tokom ovog tranzita i to ćete osećati, bilo da ste sami ili u posvećenoj vezi. Tokom perioda u kome je Venera boravila u znaku Ovna, bili smo primorani da se suočimo sa nekim od naših najdubljih mrakova iz oblasti ljubavnog života, u potrazi za izlečenjem – sada se otključava vaša moć svetlosti i možete da pokupite nagrade, tako što ćete se predati osećanju ljubavi i zadovoljstva. Oni koji su sami, mogli bi da povećaju svoje izglede da sa nekim započnu roman – naredne nedelje su najbolji period u godini za pronalaženje ljubavi. Osim toga, Venera u Biku sarađuje sa Marsom na stvaranju ozbiljnog ljubavnog vatrometa tokom ovog leta. 

Iako je ovo vrlo pozitivan tranzit, još uvek postoje stvari na koje treba da obratite pažnju – Venera u Biku donosi mnogo drame, naročito oko polovine juna, kada se Venera susretne sa Uranom, a to može značiti oslobađanje od vezanosti za partnera, možda kroz raskid napornog odnosa, a možda kroz postavljanje granica i stavljanje sebe na prvo mesto. To će biti period nepredvidivih događaja i postupaka, stvari će se dešavati drugačije od onog što ste planirali, a za većinu ljudi, biće to uzbudljiv, zabavan i društven tranzit. 

Ima još toga što treba da osvestite na polju ljubavi – Venera u Biku voli usporenu posvećenost i dugoročnu lojalnost, tako da ovo nije vreme za površne odnose, avanture, ili svađe. Pazite na to da ostanete umereni, da se ne prepustite toliko da postanete posesivni i zavisni i dok se prepuštate uživanju, posmatrajte sebe i proveravajte svoja osećanja. Uverite se da ne osećate krivicu zbog ugađanja sebi i odlaganja pojedinih odgovornosti, odnosno, da i u tome imate meru i ravnotežu. Iako negovanje sebe može biti ključno, ako odbacite sve ostalo, možete se osećati anksioznije i opterećenije nego ranije. 

Zbog intenziviranja senzualnosti i emotivnosti, možete biti posesivniji i ljubomorniji nego inače, a to se može manifestovati kroz potrebu da više kontrolišete partnera. Kada prevaziđete „neravnine na putu“ možete se vratiti onome što Venera u Biku najbolje radi – romantici. Držanje za ruke, večernje šetnje i gledanje zvezda – neki su od najlepših trenutaka sa partnerom, za kojima već dugo čeznete. 

Dakle, uživajte u romantici i senzualnosti, u ugađanju sebi i ovozemaljskim zadovoljstvima, ali ostanite umereni – držite svoje prioritete pod kontrolom i imaćete lepo leto za brigu o sebi kakvu zaslužujete. 

Naslovna fotografija: instagram.com/whiskyouth

Brankica Milošević 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Obradovića vređali izvan dvorane (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Šta sve može uticati na dobitak kilograma i zašto se gojimo u određenim delovima tela – WANNABE MAGAZINE