• November 28, 2023

Velelepna vila Majka Tajsona na prodaju: Uđite u luksuzno zdanje koje košta čak 5.250.000 dolara

Bezbroj bazena, sauna, golf terena, spavaćih soba i mnogo toga nalazi se u ovom neverovatnom objektu

Ako imate nešto dublji džep, možda će vas zanimati da je trenutno na prodaju velika vila Majka Tajsona. I to upravo ona u kojoj je čuvao svoje dobro poznate tigrove, a dobra vest za sve zainteresovane jeste činjenica da se ona nalazi na popustu. Njegova nekadašnja žena, Monika Tarner tražila je isprva da se ovaj velelepni objekat proda za 8.500.000 dolara, ali sada pristaje i za 5.250.000 američkih novčanica.

U okviru zdanja nalazi se ukupno sedam spavaćih soba, 11 kupatila, bazeni, teretane. U malom, sve što bi neko mogao da poželi. Sastoji se od ukupno tri sprata, a ukupno pokriva površinu od skoro 1.700 metara kvadratnih. Pored toga, na prodaju je čitavo imanje oko ovog, možemo reći, dvorca, koje ima površinu od 12.000 metara kvadratnih. Jedini problem je što se unutra nalaze samo dva kamina, pa je pravo pitanje kako se ovoliki prostor zagreje tokom hladnih dana.

Ova kuća nalazi se u Merilendu, a nalazi se na samo pola sata vožnje od Bele Kuće. Nalazi se na kraju privatnog puta, ima tri velika parking mesta i ogromnu garažu. Unutrašnjost je zaista impresivna, pošto ima visoke plafone uz dosta svetline, pošto se prozori nalaze gotovo svuda. Uz to, spratovi su povezani spiralnim stepenicama, koji su obasjani kristalnim lusterima.

Da ne govorimo ništa više o kuhunji. Može se reći da je ona san svake domaćice. Sve je potpuno novo, prostrano i poseduje sve uređaje koji su neophodni, a uz to ima nekoliko velikih barova raspoređenih kroz čitavo zdanje. Za one koji su ipak više posvećeni obrazovanju, ubačena je i velika biblioteka.

Sportske aktivnosti su svakako neizostavne, pa se već na terasi može okupati u bazenu, a on gleda na ogromni golf teren koji zauzima veliki prostor. Nakon toga, zainteresovani kupci mogu se opustiti u sauni ili nekom od osam toaleta. Uz to, postoji bezbroj soba za odmor i relaksaciju, gde se može odigrati partija bilijara, odgledati film u pravom bioskopu ili šta drugo. Da ne govorimo da se tu nalazi i klavir najfinije izrade…

Pa, ako ste zainteresovani, navalite. Ko god da se domogne ovog zdanja, moći će da uživa do kraja života.

Video: Stanković neće izgovore za to što je cilj ispunjen: Trebalo je da vodimo 4:0 nula na poluvremenu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Stravična povreda bivšeg igrača Zvezde: Ležao bez svesti na terenu, hitno ga prevezli u bolnicu

Read Next

Lazar Ristovski poslao Zvezdi otvoreno pismo: Izvinite, verujem da niste izgubili smisao za humor