VAUČARI OD 6000 DINARA ZA DECU – KO ĆE IMATI PRAVO I KAKO ĆE SE DELITI? – Beograduživo.rs

Danas je održan sastanak gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića i direktora svih predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola Grada Beograda.

Pokrenuta je javna nabavka za vaučere i očekuje se da isti budu spremni za podelu krajem novembra ili početkom decembra. Navodi se da će ove vaučere dobiti sva deca u Beogradu, zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole, ali i zaposleni u obrazovnim i predškolskim ustanovama. Po svim informacijama prijava roditelja neće biti potrebna, već će direktori ustanova imati spisak dece i zaposlenih i zadužiće broj vaučera po tom spisku.

Neće biti uplata roditeljima na račune, već će se doslovno dobijati vaučer koji će moći da se iskoristi za široki spektar proizvoda, od školske preko sportske opreme. Sredstva će moći da se potroše odjednom ili iz više puta, a moći će i da se doplati ukoliko je ukupni račun veći od vrednosti vaučera.

izvor: Novosti

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Pančevka pokušala da vrati čizme, rekli joj “ne” jer su bile na sniženju: Da li je radnica postupila po zakonu – Biznis Telegraf.rs

Read Next

Cicipas “kroz iglene uši” do četvrtfinala Stokholma – Sportklub