Vaš astrološki kalendar za 2022. godinu – WANNABE MAGAZINE

Ove godine, osim rođendana i godišnjica, ubeležite u svoj kalendar i ove osnovne astrološke momente, kada Mesec, zvezde, Sunce i ostale planete najviše utiču na sve životne aspekte.  

2. januar – mlad Mesec u Jarcu 

Prvi mlad Mesec u ovoj godini donosi aktivaciju, u Jarčevom stilu – snaga ambicije, zdravog razuma, upornosti, stvaranje realnih i dugoročnih planova koji će vam koristiti.

14. јаnuar – Prvi retrogradni Merkur u Novoj godini

Imate iskustva sa retrogradnim Merkurom, to je sigurno. A ako ste pratili kako utiče na vas, onda znate i šta možete da očekujete od sebe i sveta oko sebe, odnosno, koje prepreke treba da premostite i na šta treba da obratite pažnju. Naporan period, pun nervoze, zastoja u komunikaciji i svega ostalog iz Merkurovog retrogradnog repertoara. Budite spremni. 

1.februar – paganski festival Imbolc

Vikanski paganski festival povezan je sa vatrom i ognjem i slavi životnu snagu, plodnost, novi rast – oprašta se od zime i najavljuje proleće. Ovo je vreme da napravite listu želja i izvedete manifestacioni ritual sa svećama.

20. mart – prolećna ravnodnevica 

Od ovog dana, noći se skraćuju, a dnevna svetlost produžava – više Sunca, manje mesečine. Vreme je za rast, razvoj, procvat, aktivnost. Osećaj obnove i nade vas budi iz zimske melanholije.

21. mart – Jupiter u konjukciji sa Merkurom 

Vreme za putovanja, širenje vidika, odlazak na poseban izlet. Ako ne možete nigde da otputujete ili odete na izlet, vizualizujte, fantazirajte, maštajte.

1. april – mlad Mesec u Ovnu 

Ogromna energija mladog Meseca u Ovnu, poziva vas da razgorite vatru svoje ambicije, donesete važne odluke, krenete u nove odnose, preuzmete nove uloge i odgovornosti. 

1. maj – Beltin 

Još jedan vikanski paganski festival, koji slavi prelazak proleća u leto – moći manifestacije su na vrhuncu, možete da ostvarite svoje snove. Praznik plodnosti. 

16. maј – Pomračenje Meseca u Škorpiji 

Moćan događaj koji vam omogućava da dublje istražite neku situaciju, problem, odnos, uverenje, za koje verujete da vas više ne može iznenaditi slojevitošću. Postavljajte pitanja, istražujte, kopajte, pogledajte iza fasade i ispod površine i pronađite istinu koju tražite.

21. jun – letnji solsticij 

Sezona rasta dostiže vrhunac na dan letnje dugodnevice – okruženi ste životom i obiljem i treba da proslavite sa zahvalnošću i radošću sva dosadašnja postignuća.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Završeno izlaganje Novakovih advokata: Šta će sud odlučiti? – Sportklub

Read Next

Obradujte sebe i svoje najmilije savršenim poklonima uz Visa premium kartice – WANNABE MAGAZINE