• November 29, 2023

UZMI RAČUN I POBEDI 2021 – KADA JE PRVO IZVLAČENJE? – Beograduživo.rs

UZMI RAČUN I POBEDI 2021 – Prema zvaničnom saopštenju Vlade Srbije, prvo izvlačenje u prvom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 održaće se 15. maja u 18h uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. 

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Prilikom slanja računa, na poleđini koverte je potrebno napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Glavne nagrade ove godine su 14 stanova u  naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi kao i 60 automobila FIJAT 500L.

Građani će tokom cele godine moći da šalju račune i slipove u kovertama, a sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen. Više o nagradnoj igri možete pročitati klikom na link OVDE.

Najnovije vesti:

POGLEDAJ JOŠ: INFO

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

STIGAO NOVI KONTIGENT FAJZER VAKCINA – Beograduživo.rs

Read Next

Šabac, Radnički i Zvezda lako do polufinala, potop Partizana – Sportklub