UŽIVO: OI 13.dan, Ludo finale kugle: Sinančević ušao u 8 najboljih, Krauzer bacio olimpijski rekord

Budite uz Telegraf sport i ovog dana i bodrite naše takmičare na Olimpijskim igrama

NAJBITNIJE INFORMACIJE

*Milica Novaković nije izborila plasman u finale Igara u kajaku K1 500

* Strahinja Stefanović ostao bez finala u kajaku K1200 

*Oboren olimpijski rekord na 110 metara prepone u desetoboju star 25 godina

Četvrtak 5. avgust nije toliko bogat sportskim nastupima srpskih sportista na Olimpijskim igrama. Na borilišta izlaze tri naša predstavnika.

Kajakaš Strahinja Stefanović, koji nastupao je u polufinalu na 200 metara  Zatim će malo kasnije u polufinalu na 500 metara nastupiti Milica Novaković.

I ona i Stefanović su imali dobre rezultate u kvalifikacijama, pa se možemo nadati i finalima, koja bi se održala nešto kasnije (od 04.42 za Stefanovića i od 05.29 za Novaković).

Događaj dana biće bacanje kugle u atletici, gde će u finalu nastupiti Armin Sinančević. On je imao dobar nastup u kvalifikacijama, a utisak je da je ostalo dosta rezervi za finale, pa i tu možemo da se nadamo borbi za medalje. Njegov nastup počinje u 04.05 sati.

UŽIVO:

04.50 Američka štafeta nije uspela da uđe u finale na 4×100 metara

04.45 Sinančević je bacio još jedan dobar hitac, ali je na žalost prilikom rotacije prestupio. Ipak, ima dobar rezultat koji je trenutno 6. u finalu i omogućio mu je da baca još dva hica.

04.33 Sinančević u drugoj seriji dosta slabiji, nešto malo preko 20 metara, pa je namerno prstupio. Inače, Krauzer je opet popravio olimpijski rekord bacivši 22,93 metra.

Armin Sinančević

Foto: Profimedia/Sputnik

04.15 Sinančević odličan u prvoj seriji, bacio je 20,89 metara i trenutno je treći, a treba dodati da je ovo najbolji rezultat srpskih bacača na Olimpijskim igrama  u istoriji.

04.05 Istorija se piše na Olimpijskim igrama u Tokiju. Rajan Krauzer, olimpijski šampion i rekorder je odmah u prvoj seriji oborio olimpijski rekord bacivši 22,83 metra.

03.30 Oboren olimpijski rekord na 110 metara prepone u desetoboju

03.20 Na žalost ni Milica Stefanović nije uspela da se domogne finala na k1 500, završila je kao 3. u grupi. Opširnije OVDE

02.30 Strahinja Stefanović nije uspeo da se domogne finala, završio je kao 5. u grupi trke na 200 metara. Opširnije OVDE

02.00 Čekamo nastup kajakaša Stefanovića koji traži prolaz u finale trke na 200 metara.

Video: Tri najveće greške pred finale u atletici: Emir Bekrić zna!

(Telegrfa.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Puče bomba na Ostrvu, Griliš je novi rekorder engleskog fudbala, Siti ga platio 117 miliona evra!

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs