USVOJENE OLAKŠICE ZA UGOSTITELJE U BEOGRADU – Beograduživo.rs

Danas je održana sednica Skupštine grada Beograda gde je, između ostalog, odlučeno i o određenim olakšicama za ugostitelje u našem gradu.

Svi koji su zakupci u lokalu u vlasništvu poslovnog prostora Grada, a obavljaju ugostiteljsku delatnost, biće oslobođeni plaćanja zakupnine za maj.

Takođe, svi, bez obzira na to od koga iznajmljuju lokal, će biti oslobođeni plaćanja naknade za bašte na javnoj površini za jun i jul. Ovo se odnosi samo na bašte koje su legalne i prijavljene, odnosno imaju sve potrebne dozvole za postavljanje od opština.

NAJNOVIJA ODLUKA KRIZNOG ŠTABA – POZNAT DATUM POPUŠTANJA MERA?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

PRIDRUŽITE SE BEOGRAD UŽIVO VIBER ZAJEDNICI – Beograduživo.rs

Read Next

PREMINUO PROFESOR DR RATKO MARKOVIĆ – Beograduživo.rs