Uskršnji crtani filmovi koji će vas vratiti u detinjstvo – WANNABE MAGAZINE

Bilo da se odlučite da provede produženi vikend sa porodicom, prijateljima, partnerom ili sve od navedenog, sigurno ćete imati vremena za jedan tematski filmski maraton. Isto kao što tokom decembra i januara tradicionalno gledamo neke božićne filmove kao što su Diznijeva trilogija u kojoj Tim Allen igra Deda Mraza ili legendarni “Sam u kući” sa svim svojim nastavcima, postoje neki uskršnji filmovi koji nas nostalgično vraćaju u detinjstvo. Kada ih ukombinujemo sa sve boljim animiranim filmovima koje nam donose produkcijske kuće Universal Pictures i DreamWorks – uskršnja zabava nam je zagarantovana. U ovom tekstu naći ćete na jednom mestu sve filmove sa uskršnjom tematikom (a da to ipak nije Isusovo raspeće, već šarena jaja i zečići).

Funny Little Bunnies

Ovo je jedan od prvih Diznijevih crtanih filmova koji je snimljen još i pre jednog od prvih dugometražnih animiranih filmova – Snežane i sedam patuljaka. On datira još iz 1934, ali smo sigurni da u svakoj kući negde na tavanu postoji kaseta na kojoj se nalazi ovaj presladak crtani film. Traje samo 6 minuta, ali i to je dovoljno da se vratite u detinjstvo i osetite miris sirćeta i ulja na vatici. “Funny Little Bunnies” nam otkriva kako se uskršnji zečići spremaju za Uskrs, ukrašavaju jaja, tkaju i pune korpe.

[embedded content]

Hop

E. B. je sin uskršnjeg zeke (E. B. je skraćeno od Easter Bunny, duh) koji prolazi kroz tinejdžerski period i samim tim je vrlo antiprotivan željama svog oca. Svaka porodica stvarno jeste nesrećna na svoj način, pa tako i zečja. Bežeći od porodičnog biznisa, E. B. beži u Holivud kako bi ostvario svoj san da postane rok zvezda. Umesto uskršnjih jaja on je u svoju korpicu od pruća stavio snove – ali morate da pogledate film da biste videli da li će ih ostvariti.

Bugs Bunny’s Easter Funnies

Ne znam za vas, ali ja sam obožavala praznične specijale omiljenih filmova i serija. Bilo da su to Thanksgiving epizode “Prijatelja” ili božićni specijali Shreka, uvek su imali posebnu čar. Isto je tako sa uskršnjim filmom produkcije koja nam je donela Looney Tunes. Uskršnji zeka je bolestan i treba mu zamena, a svi znaju da niko nije bolja zamena za njega od veselog Duška Dugouška. On trenutno nije dostupan, ali zato njegovi prijatelji jesu. Napravite salatu od jabuke i šargarepe i upustite se u avanture ove vesele družine.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kada vam društvene mreže mogu obogatiti, a kada zagorčati život? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Letnje temperature na početku maja, mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom