USKORO VELIKA PROMENA ZA SVA TAKSI VOZILA U BEOGRADU – Beograduživo.rs

Gradsko veće u Beogradu usvojilo je Odluku o izmenama i dopunama Odluke o taksi prevozu, a o tome će se izjašnjavati odbornici Skupštine Grada Srbije na sednici koja će biti održana 29. aprila.

Radi se o odluci kojom se predviđa da sva taksi vozila koja rade na teritoriji grada Beograda obavezno budu bele boje. Usklađivanje bi trajalo tri godine od dana stupanja na snagu ove odluke. Prelazni period od godinu dana važiće za taksi prevoznike koji vozila nabavljaju iz sopstvenih sredstava, a oni koji vozila nabavljaju putem subvencija mogu odmah dobiti automobile bele boje.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Skače cena tovljenika: Ovo je nova cifra, važi od ponedeljka – Biznis Telegraf.rs

Read Next

PROMENE U PREVOZU ZBOG UKLANJANJA AVIO BOMBE – Beograduživo.rs