Ultimativna prolećna kapsula garderoba za 2023 – ovo su naši favoriti!

Ako nas već neko vreme pratite, znate koliko smo zainteresovani za koncept kapsula garderobe: orman pun odevnih komada koji se mogu kombinovati jedan sa drugim za beskonačan broj kombinacija i trajno rešenje na vašu zagonetku: ne znam šta da obučem danas. Zato danas pričamo o tome koja prolećna kapsula garderoba treba da bude u vašem sastavu (plus, možete je kupiti online!).

Mnogo puta smo već govorili o tome šta je kapsula garderoba (ili garderober), i kakve sve komade treba da sadrži. Kako ne bismo dužili, samo ćemo se prisetiti – jednostavna definicija je da je to odabrana garderoba koja se sastoji od raznovrsnih komada koje volite da nosite. Kreiranje vaše kapsula garderobe trebalo bi da bude svedočanstvo vašeg ličnog stila.

Prolećna kapsula garderoba (a i vansezonska) se sastoji od kompleta gornjih i donjih delova, haljina, gornje odeće, cipela i dodataka koji se lako mogu mešati i upariti zajedno. To znači da vaš ormar ima manje trendi komada koji će se nositi samo jednu sezonu i više kvalitetnih, klasičnih komada koji izdržavaju test vremena i mogu se nositi u narednim godinama.

Znamo da prolećna kapsula garderoba nije laka za sastavljanje jer zahteva specifične komade zbog kojih nećete žaliti novac. Sigurni smo da je svaka od vas pronašla komad za sebe, a možda čak i ceo stajling. Proleće je počelo! Pripremite se na vreme!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

“Ronaldo od Arabije”: Neću da lažem, nije ovo Premijer liga

Read Next

Maja Mandžuka u susret filmu „Munje opet“: Kata je danas u Beču, a Maja u Beogradu – WANNABE MAGAZINE