UHAPŠENE DVE OSOBE PRILIKOM KUPUPRODAJE DROGE – Beograduživo.rs

Pripadnici MUP-a tokom akcije na Starom Gradu uhapsili su dve osobe tokom kupoprodaje droge. Uhapšeni su L.P. (2000) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i D.G. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Policija je zaplenina više od 1,2 kilograma marihuane.

U trenutku kupoprodaje kod L.P, koji se sumnjiči da je prodavao drogu, u vozilu pronađeno je 19 paketića marihuane, a kod kupca D.G. jedan paketić. Pretresom stana prodavca pronađena je manja količina marihuane, dok je u garaži pronađeno još 1,2 kilograma.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

OTROVAN KUKURUZ, POMOR GOLUBOVA – ŠTA SE DEŠAVA U BORČI? – Beograduživo.rs

Read Next

INFOSTAN MENJA SISTEM OBRAČUNA I NAPLATE – Beograduživo.rs