UHAPŠEN LAŽNI HIRURG I NJEGOVA MAJKA – Beograduživo.rs

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su jutros lažnog hirurga, inače masera, Savu Kneževića (23) i njegovu majku Danijelu (49), cvećarku, zbog nadrilekarstva. Sava Knežević se sumnjiči da je osakatio na desetine ljudi predstavljajući se kao plastični hirurg.

Nešto ranije ovog meseca, nakon pet godina rada, zatvorena je njihova „ordinacija“ na Terazijama jer je ustanovljeno da maser Sava Kovačević bez ikakvih kredencijala i diploma operiše ljude predstavljajući se kao lažni hirurg. U trenutku zatvaranja ordinacije, sin i majka nisu bili dostupni policiji.

Sve se otkrilo nakon što se više nezadovoljnih žena požalilo inspekciji, a situacija je vrlo ozbiljna jer su njima nakon intervencija otpadali delovi usana, ostajali krateri po licu, rane i podlivi.

U registru u Lekarskoj komori Sava Knežević nikada nije bio upisan kao lekar i oni napominju da se mora obratiti pažnja na prevarante i na godine lekara. Specijalizacija i praksa traju dugo, pa je izvesno da lekar ne može raditi samostalno sa 23 godine.

Savi i njegovoj majci određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati i oni će biti saslušani u utorak, 25. maja.

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

U UTORAK BEZ VODE ULICE NA OPŠTINAMA VOŽDOVAC I RAKOVICA – Beograduživo.rs

Read Next

DA LI ĆE BITI JOŠ VAUČERA ZA ODMOR U 2021? – Beograduživo.rs