UFC: Bogdanović slavio u Novom Sadu – Sportklub

Srpska MMA organizacija, Serbian Battle Championship spektakularnim borbama u dvorani SPENS u Novom Sadu spustila je zavesu na ovogodišnja izdanja mešovitih borilačkih veština u regionu.

Najveću pažnju privukla je glavna borba večeri i nastup neporaženog Predraga Bogdanovića. Briljirao je Bogdanović  savladavši u rodnom gradu borca iz Kirgistana Amana Abdraijmova koji je pružio žestok otpor. Upisao je mladi as 11. uzastopni trijumf i još jednom potvrdio da je sve bliži UFC sceni.

povezane vesti

Za SBC 37 Revenge bila je najavljena Predragova borba za šampionski pojas protiv prvaka iz Brazila Džeksona Tortore, međutim tragična smrt Džeksonovog trenera i prijatelja razlog je zbog kojeg je ova borba odložena za mart naredne godine. 

Neporaženi mladi talenat iz Subotice David Tečer za protivnika je imao Kirgistanca Doišonkula Uulua kojeg je savladao gušenjem u drugoj rundi.

Ognjen Dimić u najvećem izazovu dosadašnje karijere, protiv opasnog dagestanskog profesionalca Akbara Gadzhiekperova nije uspeo da slavi u ovom susretu, sudije su jednoglasno dodelili pobedu borcu iz Rusije.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Vijera: Pet zamena pomaže najboljim klubovima – Sportklub

Read Next

WANNABE beauty checklist: Ovo su savršeni makeup i skincare proizvodi koje će svako poželeti za praznike! – WANNABE MAGAZINE WANNABE beauty checklist: Ovo su savršeni makeup i skincare proizvodi koje će svako poželeti za praznike!