U CRNU GORU BEZ PCR TESTA – Beograduživo.rs

Crnogorski ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović izjavio je, odnosno napisao je na svom Twitter nalogu da građani Srbije mogu ući u Crnu Goru bez ograničenja.

On je napisao da je u Dnevniku Javnog servisa Srbije rečena pogrešna informacija i da će iskoristiti priliku da kaže da je to netačna informacija. Građanima Srbije nije potreban PCR ili ostali testovi, tako da je moguće preći granicu uz poštovanje zdravstvenih mera i u skladu sa zdravstvenim upozorenjem Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

DANAS UKLANJANJE BOMBE – EVAKUACIJA, IZMENE U SAOBRAĆAJU I PREVOZU – Beograduživo.rs

Read Next

BEZ VODE NEKOLIKO ULICA NA ČUKARICI – Beograduživo.rs