U čemu ste najhrabriji – prema horoskopu

Imate u sebi snagu i hrabrost, iako vam se često čini da to nije tako. Neke stvari možete i činite bez oklavanja, bolje i spremnije nego drugi, dok u nekim stvarima oklevate i treba vam mnogo ohrabrivanja. Horoskop ističe jake strane svakog znaka zodijaka. 

Ovan 

Hrabri ste kada treba preuzeti inicijativu, stupiti u akciju, uneti promeni, preokrenuti svoj život i prihvatiti nove izazove. I takvi ste i u poslu i u ljubavi, spremni ste da se poduhvatite građenja i napredovanja, iako biste mogli doživeti neuspeh i odbijanje. 

Bik 

Vaša hrabrost je u vašoj spremnosti da izrazite svoja osećanja i pokažete svoju slabost i ranjivost. Često znate da ćete biti povređeni, ali se ne povlačite, jer morate da idete do kraja i to iskreno. Velika je to hrabrost! 

Blizanci 

Vi smete da uskačete u nove situacije i prihvatate neizvesnost, spremni ste da se suočite sa situaicijom i da prihvatite izazove, jer shvatate da vam je lakše da „uskočite“ i da to pregurate, nego da stalno strahujete od neizvesnosti. Hrabri ste uprkos svom strahu. 

Rak

Vaša hrabrost je u bezuslovnoj ljubavi i velikodušnom davanju – vaše srce voli da voli i u tome nema nikakvih rezervi. Sto puta ste sebi kazali da morate biti oprezniji, ali kad nekog volite, vi ste spremni da učinite za njega sve i bilo šta. Vi se ne bojite povređivanja, iako znate koliko ste ranjivi i koliko vam je lako slomiti srce. 

Lav

Vaša hrabrost je lavovska, naravno. Preuzimajući vodeću ulogu i inicijativu, vi preuzimate i odgovornost za razvoj situacije i posledice i potpuno ste svesni toga. Vi niste ničiji sledbenik, ali prema svojim sledbenicima ste krajnje odgovorni. 

Devica

Posle svih analiza i sumnji, vi postupate po sopstvenoj pameti i osećaju, ne dozvoljavajući da vas neko ubeđuje i usmerava. Oslanjate se na sebe, a to često nije lako. Svesni ste da možda grešite, ali ako to činite jer je to najbolje što umete, onda to činite sa puno samopouzdanja. Vrlo hrabro! 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kopa Italija: Vanja Milinković-Savić pogurao Torino – Sportklub

Read Next

Kako da pronađemo balans između praćenja trenda i kreiranja ličnog stila?