U BEOGRADU DATA MILIONITA DOZA VAKCINE PROTIV KORONA VIRUSA – Beograduživo.rs

Iz vrha gradske vlasti potvrđeno je da je u Beogradu data milionita doza vakcine protiv korona virusa, što smatraju velikom pobedom svih građana.

Zaključno sa nedeljom, prvu dozu primilo je 585.659 ljudi, odnosno 42,1 odsto populacije u Beogradu, a revakcinisano je 413.112 ljudi, odnosno 29,7 odsto. Najbolji rezultati su u populaciji između 65 i 74 godina.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

SUTRA BEZ VODE NA STAROM GRADU I ČUKARICI – Beograduživo.rs

Read Next

KATASTROFA NA ČUKARIČKOM RUKAVCU – KREĆE KONTROLA FABRIKA? – Beograduživo.rs