Tvojoj osetljivoj koži potreban je nežni heroj – otkrivamo ti revolucionarni skin care proizvod!

Heroji se nekako uvek pojave kada su najpotrebniji, pa makar to bilo i u poslednjem trenutku. Dolaze onda kada nam se čini da smo iscrpeli sva sredstva i da smo na izmaku snage. Prihvatanje sebe i svih nesavršenosti temelj je i osnova zadovoljnog života, ali kada bi tvoja osetljiva koža mogla da govori, verovatno bi ti rekla da je iscrpljena od pokušaja i isprobavanja 50. po redu proizvoda ili, sa druge strane, zbog tvoje nezainteresovanosti da joj pružiš adekvatnu negu. Rekla bi ti da dugo čeka da se pojavi taj heroj i spase je svraba, crvenila, zatezanja… No, pre svega bi te zamolila da na vreme prepoznaš problem i da je razumeš.

Kako prepoznati osetljivu kožu? 

Tvoja koža i te kako govori. Stalno šalje signale koje verovatno nekada ignorišeš. Perutanje, crvenilo, oticanje, hrapavost pod prstima, peckanje, zatezanje, svrab – osnovni su pojmovi u rečniku osetljive kože. Prirodna barijera naše kože štiti nas od štetnih uticaja, onemogućava gubitak tečnosti i pomaže koži da ostane hidrirana, elastična i čvrsta. Problem nastaje kada prirodna barijera počinje da slabi. A to se dešava zbog stresa, klimatskih promena, hormona, određenih preparata, ekstremnih temperatura, UV zračenja, zagađenja vazduha, antibiotika i slično.

3 Tvoj heroj ovog leta: Dnevna krema Toleriane Sensitive za osetljivu kožu

3 Tvoj heroj ovog leta: Dnevna krema Toleriane Sensitive za osetljivu kožu

Šta je osetljivoj koži potrebno?

Našoj osetljivoj koži potrebni su nežni heroji. Oni koji znaju da je saslušaju, koji će je zaštiti, pružiti joj podršku i ublažiti sve neželjene simptome. Našoj osetljivoj koži potreban je heroj koji će smanjiti njenu osetljivost i sve propratne neprijatnosti. I verujemo da smo pronašli tog heroja.

Tvoja osetljiva koža lica bira Toleriane liniju

Apsolutno smo sigurni da bi, kada bi tvoja koža mogla da govori, izustila samo tri ključne reči: TOLERIANE SENSITIVE CREME.

U pitanju je linija dobro poznatog i cenjenog brenda La Roche-Posay. Toleriane Sensitive linija specifična je po tome što svi proizvodi imaju mali broj sastojaka, prijaju koži, umiruju je i pokazuju nežnost u svakom smislu. Moto kojim se La Roche-Posay brend vodi kada je ova tema u pitanju, jeste da i osetljiva koža može da bude lepa i to konstantno pokazuju na brojnim primerima.

Iz ove linije posebno se izdvaja Toleriane Sensitive Creme, proizvod koji će verovatno postati deo tvoje rutine, nakon što postane tvoj nežni heroj.

1 Tvoj heroj ovog leta: Dnevna krema Toleriane Sensitive za osetljivu kožu

1 Tvoj heroj ovog leta: Dnevna krema Toleriane Sensitive za osetljivu kožu

Toleriane Sensitive Creme sadrži 73% prebiotičke termalne vode La Roche Posay. Termalna voda uravnotežuje mikrobiom kože, pomaže pri formiranju zaštitnog sloja, te zadržava vlagu koja je potrebna tvojoj koži. Termalna voda sadrži minerale, bakteriološki je čista i generalno se preporučuje u nezi osetljive kože. Njeno umirujuće i protivupalno dejstvo opšte je poznato.

Drugi važan sastojak ove kreme je glicerin, koji je direktno odgovoran za hidrataciju. Sposobnost glicerina je da zadrži prirodnu vlagu. Posebno je specifičan zato što ima sposobnost da apsorbuje vodu iz vazduha, te održava hidrataciju lica i do 48 sati.

Osetljivoj koži potreban je i sastojak koji će delovati protivupalno, a upravo zbog toga Toleriane Sensitive Creme sadrži 2% niacinamida. Radi se o obliku vitamina B3 koji se uglavnom nalazi u proizvodima laganih tekstura. Pored toga što deluje protivupalno i čisti pore, niacinamid ojačava zaštitnu barijeru kože i utiče na sporije gubljenje volumena kože.

Sećaš se da smo na početku pričali o tome koliko je važna naša kožna barijera (mikrobiotička barijera), i upravo zbog toga ova krema sadrži i ceramide, koji imaju samo jednu ulogu – obnavljanje kožne barijere. Ceramide bi trebalo uvrstiti u osnovnu negu onog trenutka kada naša koža počne da na prirodan način gubi vlagu. Ceramidi obnavljaju prirodne lipide i jačaju imunitet kože. Može se slobodno reći da njihovim redovnim korišćenjem naša koža postaje otpornija i manje osetljiva.

2 Tvoj heroj ovog leta: Dnevna krema Toleriane Sensitive za osetljivu kožu

2 Tvoj heroj ovog leta: Dnevna krema Toleriane Sensitive za osetljivu kožu

Zbog čega će tvoja koža biti zadovoljna? 

Redovnim korišćenjem Toleriane Sensitive Creme peckanje će biti smanjeno za čak 89%, a zatezanje i svrab za 76%. Rezultate ćeš videti nakon samo četiri nedelje, kada će i suvoća tvoje kože biti upola smanjena.

Svi znakovi neprijatnosti i osetljivosti biće eliminisani do te mere da ih više nećeš primećivati. Kada se sve sabere i oduzme tvoja koža će ti biti zahvalna zato što Toleriane Sensitive Creme sadrži ukupno 83% umirujućih i zaštitnih aktivnih sastojaka, što utiče na obnavljanje i zaštitu kožne barijere i na smanjenje iritacije kože.

Važno je napomenuti i da krema sadrži 0% alkohola, testirana je i na koži sklonoj alergijama i potpuno je bezbedna za bebe, decu i odrasle.

Zaključak je jasan, ova prebiotička hidratantna nega postaće heroj tvoje svakodnevne rutine i saveznik za, ne samo ovo leto, već i ubuduće.

Pionir u pružanju efikasnijih preparata za negu kože, brend La Roche-Posay udružio se sa 90 000 dermatologa i lekara širom sveta kako bi razvio najbolja dermatološka rešenja koja unapređuju živote. Usmeren na stvarne probleme sa kožom, sproveo je više od 700 kliničkih ispitivanja na preko 100 pacijenata uzrasta od 0 do 104 godina, sa osetljivom kožom i problemima poput atopijskog dermatitisa, akni, alergija, ali i onih na čiju su kožu uticale onkološke terapije. Za dodatne informacije o brendu La Roche-Posay posetite web-stranicu www.laroche- posay.com i zapratite La Roche-Posay na Instagramu i Facebook stranici.

Jelena

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

“Da se Konor nije povredio, slavio bi prekidom!” – Sportklub

Read Next

Ovo je 4 razloga zbog kojih bi trebalo da uvedete probiotike u svoju skin care rutinu