• January 25, 2022

Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje! – WANNABE MAGAZINE Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!

Šta vidiš kada se pogledaš u ogledalu? Verovatno, isprva, kažeš da vidiš svoje telo, njegov oblik, svoje bokove, možda nepravilnosti na koži, strije na butinama, poneku neposlušnu bubuljicu na licu. Fokusiraš se na svaki detalj i zagledaš svoju kožu, brinući o tome da li je sve na njoj dovoljno “savršeno”. Reći ćemo ti odmah, bez zadrške – jeste. Tvoje telo je savršeno, kao i tvoja koža, jer je ona odraz svega što si preživela.

A kako misliš da te vide ljudi oko tebe? Veruj nam, njima se sigurno ne čini (kao tebi) da je reflektor uperen baš u neku nepravilnost na tvom telu ili licu. Ono što oni prvenstveno vide je energija kojom zračiš, a fizički izgled nalazi se tek u njenoj senci. Oni vide tvoj osmeh, vide rupice na tvojim obrazima kad se osmehneš, vide da si graciozna u svojim pokretima i nežna u dodirima koje pružaš. Vide tebe.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe! – WANNABE MAGAZINE Nega kože od glave do pete: Ovo su savršeni skin i body care proizvodi za tebe!

Read Next

Vremenska prognoza – 31. decembar