• February 27, 2024

Turbulentan vikend u ovom gradu: Četiri saobraćajne nesreće, 13 isključenih vozača zbog alkohola i opijata

Saobraćajac, saobraćajna policija, policajka, naplatna rampa, kontrola saobraćaja

Foto: Milena Đorđević

Turbulentan januarski vikend u Kikindi. Puno je posla bilo za pripadnike saobraćajne policije PU Kikinda tokom prethodnog vikenda.

Na ulicama i putevima našeg grada i Severnobanatskog okruga dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Materijalna šteta procenjena je na 100.000 dinara.

Do nezgoda je došlo zbog vožnje pod dejstvom alkohola i opijata, neprilagođene brzine i nepropisne radnje vozilom, piše Gradski.

Iz saobraćaja je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci isključeno 13 vozača. Osmorica su zadržana u trajanju do 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, podneti su zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka protiv 15 učesnika u saobraćaju i izdata su 73 prekršajna naloga. Otkriveno je 10 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa, 77 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila i 37 ostalih prekršaja.

(Telegraf.rs)

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Брнабићева: Нико не може да Рио Тинту одузме земљу коју је поштено купио

Read Next

TUČA NA ZVEZDARI – DVOJICA VOZAČA IZAŠLA IZ AUTOMOBILA, PA NAPRAVILI HAOS (VIDEO) – Beograduživo.rs