Trinkijeri: Izbegnuta je tragedija, kad pogledate slike… – Sportklub

Košarkaši Bajerna posle velikog preokreta pobedili su Hamburg u prvenstvu Nemače, ali posle duela u “Audi domu” malo ko je pričao o ishodu utakmice.

Bek domaćeg tima Nik Bajler Beb teško je povređen prilikom pokušaja da zakuca loptu u koš, a trener Bajerna Andrea Trinkijeri odahnuo je jer je, kako je naglasio, izbjegnuto najgore. Ipak, u klubu su i dalje zabrinuti za zdravlje američkog košarkaša.

Povezane vesti

Vladimir Lučić

Kad Trinkijeri podvikne – sjajno drugo poluvreme Bajerna

„Mnogo smo zabrinuti zbog onoga što se dogodilo Niku. Moglo je da bude dramatično. Prve vesti iz bolnice nisu dobre, ali je u redu. Pričekaćemo da vidimo što će se dogoditi. Bilo je vrlo opasn,“ rekao je Trinkijeri, koji je pokušao da objasni kako je njegov igrač izgubio ravnotežu dok je bio u vazduhu.

„Išao je na zakucavanje, niko ga nije dirao. Sudije su mi rekle da nije bio prekršaj i bili su u pravu. Ali kada dodirnete igrača koji je u vazduhu, to je vrlo opasno. Sada bismo mogli da pričamo o tragediji. Ako pogledate fotografije, kada je pao na zemlju… srećni smo! I ne znate koliko smo srećni. Pri svesti je, ali sad moramo da vidimo šta će biti jer je imao jak udarac u glavu.“

Bajern, Nik Vajler Beb
GuliverImages

Italijanski trener je dodao da su mnogi igrači bili van utakmice zbog svega što se dogodilo.

„Više smo zajedno nego sa svojim porodicama. Ako se ovako nešto dogodi nekome od nas, to će uticati na sve. Njihova reakcija je bila logična,“ istakao je nekadašnji trener Partizana.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA ČETVRTAK, 3. MART – Beograduživo.rs

Read Next

Ljubavni horoskop za mart 2022. – WANNABE MAGAZINE