Trendi kafe za letnje dane: Uživajte u ukusima koji vas vode na tropska putovanja

Kafa sa marakujom, ili meksička fiesta – sami nazivi ovih kafa odmah nam pokreću “slike u glavi”: plaža, ispred nas talasi… Ali, čak i ako smo na svojoj terasi, uz pravi recept za kafe bogatog, neobičnog tropskog ukusa i imena, sada možemo da “dozovemo” uživanje u tropima. Prva kafa koja će biti letnji hit – Passion for Colombian coffee – a koju vam predlažemo, puna je jedinstvenih nota kandirane jabuke i crvenih bobica. Mnoge će iznenaditi kombinacija ukusa u ovom osvežavajućem napitku, ali, verujte nam – morate probati.

Potrebno vam je:

– 20 ml sirupa marakuje

– 7 kockica leda

– 1/2 marakuje

– 1 VERTUO Nespresso Master Origin Colombia kapsula

Priprema: 10 ml sirupa marakuje sipajte u čašu. Ubacite 7 kockica leda i dodajte pasiranu pulpu marakuje. Na VERTUO aparat postavite čašu i pripremite kafu iz Master Origin Colombia kapsule

Nespresso 2 Trendi kafe za letnje dane: Uživajte u ukusima koji vas vode na tropska putovanja

Očekuje Vas neverovatno osveženje u čaši, punog i kremastog ukusa jer, VERTUO aparat priprema kafe baš takvih karakteristika i svilenkaste, izdašne kreme. Ovaj aparat koji je nedavno stigao, na naše tržište je doneo novu definiciju kafe. Četiri su veličine kapsula, a svaka od njih je predefinisana za jednu od 5 dužina šoljice. Aroma ima čak 35! Poželećete svaku da probate. Uz novu Nespresso Centrifusion™ tehnologiju, samo jednim pritiskom na dugme pripremićete kratku ili dugu kafu i obe će imati vrhunsku kremoznost i punoću. Inteligentni sistem ekstrakcije pruža neverovatno visok nivo preciznosti jer VERTUO aparat prepoznaje bar – kod na kapsuli i u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kafu u željenoj dužini. Zato je i moguće da duga kafa ima takvu punoću i kremoznost. A sve to samo jednim dodirom na dugme VERTUO aparata.

A za letnje popodne, predlažemo vam recepturu Mexican Fiesta, još jednu od 35 različitih aroma koje donose VERTUO kapsule sa bar-kodom. Za ovaj napitak koji karakteriše kontrast slatkih, slanih i oštrih nota potrebno vam je: 

– 7 kockica leda, 

– 20 ml soka limuna, 

– malo soli, 

– 20 ml sirupa agave, 

– 1 VERTUO Master Origin Mexico kapsula.

Priprema: Polovinu oboda čaše prekrijte sirupom agave i prekrijte isti deo oboda sa malo soli. Ostatak sirupa agave ulijte u čašu. Dodajte sveže ceđen sok limuna. Ubacite u  čašu 7 kockica leda i pripremite kafu sa kapsulom Master Origin Mexico na svom VERTUO aparatu. Ukrasite napitak kriškama limuna i uživajte.

Nespresso 1 Trendi kafe za letnje dane: Uživajte u ukusima koji vas vode na tropska putovanja

VERTUO liniju možete pronaći i na Nespresso web shopu, kao i u Nespresso buticima. Budući da se radi o novoj liniji, najbolje je da posetite najbliži Nespresso Boutique jer će vas tamo dočekati ljubazno osoblje uz čije ćete savete odabrati kapsule i VERTUO aparat koji će vam omogućiti da tokom celog dana uživate u aromama kafe koja je idealna baš za vas.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

SP U 20: Izrael u sedmom minutu nadoknade prošao među osam

Read Next

Kako da izađete na kraj sa pakosnim i zajedljivim osobama