Trend crvene kose je uz “boom” stigao i kod nas! – WANNABE MAGAZINE

Plave i smeđe kose su svuda oko nas i stalno smo u prilici da vidimo nove trendove u tehnikama izvlačenja pramenova. Prvo ombré, zatim balayage, pa smo početkom ove godine saznali da je frosting nova it frizura. Ali, ono čemu nismo pridali dovoljno pažnje je definitivno trend crvene kose. Crvenokose žene su uvek izgledale misterizno – kao da su deo priča epskih fantazija, nedohvatljive i samouverene. Nakon izlaska iz salona, sa crvenom kosom ćete se osećati moćno. Uz boom, trend crvene kose je stigao i kod nas!

Vatreno crvena kosa poput princeze iz Disney crtanog filma

Ako želite da se prefarbate u crveno, ono o čemu prvo morate da promislite je nijansa. Da biste odredili idealnu nijansu, najbolje je da to uradite na osnovu svog podtona i boje očiju. Dobra strana je ta što nijanse crvene kose, zapravo, odgovaraju mnogim podtonovima, pa je gotovo nemoguće da pogrešite ako se odlučite za ovakvu promenu. Vrlo je izvesno da je vatreno crvena nijansa na koju pomislite kada je u pitanju crvena kosa. Ako ste ikada želele da izgledate kao sirena Ariel, sada to možete da učinite uz ovu nijansu – jer duga crvena kosa je stvorena za princeze.

Članica ženske grupe Hurricane, koja nas je prošle godina predstavljala na Evroviziji i zbog koje smo celo leto pevali – A ja slatka sam i fina, promenila je boju kose i postala pravi trendseter. Uz dugu vatreno crvenu kosu, Ivana Nikolić izgleda upravo kao Ariel!

Bakarno crvena je idealna za svakog

Deep crvene su nijanse koje su idealne za kraće kose i kose srednje dužine, jer će gustina kose i njena vitalnost tad najbolje doći do izražaja. Trik sa ovako jarkom bojom je da se ukombinuje više nijansi crvene. Tehnika nanošenja slojeva boje je ta da primarni ton bude okružen sa dve ili više nijanse koje će biti međuzavisne. Tako ofarbana kosa je pravi pogodak jer će sve u vašem okruženju ostavljati bez daha. Model i influenserka Anđelka Tomašević to vrlo dobro zna, pa nas je početkom godine zasenila crvenom kosom.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Treneri mu veruju – Luka Dončić ponovo na Ol-staru – Sportklub

Read Next

PRIJAVI SE, pošalji svoju ljubavnu priču i osvoji fotografisanje sa voljenom osobom povodom Dana zaljubljenih! – WANNABE MAGAZINE