Tražimo nova lica na influenserskoj sceni. Prijavi svog favorita za WANNABE DIGITAL AWARDS 2021. – “NEXT GENERATION”!

Ko su to nova lica na influenserskoj sceni? Ako vam neko ime odmah pada na pamet, ili ste možda to baš vi – ovo je pravi tekst za vas! Influenseri su svojom pojavom zauvek promenili “pravila igre” marketinga, a sada je vreme da nagradimo uspeh onih koji nastavljaju da pomeraju granice.

Živimo u vremenu svekodnevnih promena i nastanka novih trendova u digitalnom marketingu i influenser marketingu kao njegovom segmentu. Pojava i brza ekspanzija TikToka, kao nove društvene mreže, dovela je do nastanka novih aktuelnih formata na Instagramu, ali i do pojave novih lica na obe platforme. 

WANNABE DIGITAL AWARDS 2021. projekat „NEXT GENERATION“, koji po treći put realizuju WANNABE MAGAZINE i WANNABE MEDIA studio, posvećen je upravo toj, novoj generaciji influensera, koji na dnevnom nivou kreiraju različite, dinamične, zabavne ili pak edukativne, vrste i formate sadržaja. Ove godine, nagrade najboljim influenserima se dodeljuju u 16 kategorija.

Kategorije ovogodišnje WANNABE DIGITAL AWARDS – NEXT GENERATION 2021. dodele priznanja su:

The Athlete’s Foot Fashion Influencer of the year 2021

Dove Beauty Influencer of the year 2021

AVON Makeup Influencer of the year 2021 

Lidl Food Influencer of the year 2021

Intersport Fitness Influencer of the year 2021

Xiaomi 11 Lite 5G NE Rising star of the year 2021 

CeraVe Instagrammer of the year 2021

Travel influencer of the year 2021

Mom/Dad Influencer of the year 2021

Micro Influencer of the year 2021 

Comedy Influencer of the year 2021

YouTuber of the year 2021

TikToker of the year

Celebrity influence 2021

People’s Choice Award 2021

Special Award 2021. 

WDA Website Header Desktop e1638815985523 Tražimo nova lica na influenserskoj sceni. Prijavi svog favorita za WANNABE DIGITAL AWARDS 2021 “NEXT GENERATION”!

WDA Website Header Desktop e1638815985523 Tražimo nova lica na influenserskoj sceni. Prijavi svog favorita za WANNABE DIGITAL AWARDS 2021 “NEXT GENERATION”!

Wannabe Digital Awards dodela nagrada po prvi put je održana 2018. godine, što ju je ujedno učinilo i prvim događajem na kojem su odata priznanja najistaknutijim influenserima iz različitih kategorija. Nagrađujući rad ljudi koji su bili pioniri u ovom poslu, ali i otkrivajući nove nade influenserske scene, WDA dodela nagrada je na jedinstven način predstavila vizionare iz digitalne sfere i približila njihov rad široj publici.

Prijatelji projekta: The Athlete’s Foot, Dove, Xiaomi, Intersport, CeraVe, Philips Lumea, Lidl, Avon.

Medijski partneri: FOX kanali, K1 Televizija, Naxi radio, Marketing mreža.

Žiri: I ove godine, kao i prethodnih, žiri je sastavljen od predstavnika kompanija, kao i stručnjaka u oblasti marketinga i advertajzinga. Pogledajte listu članova žirija!


Koji su to influenseri svojim radom obeležili 2021. godinu? Vreme je da saznamo!

Ako smatraš da si baš ti jedan od njih, imamo da ti kažemo samo jednu stvar.

PRIJAVI SE!

Više informacija u vezi sa pravilima učešća i načinom prijave potražite na veb-sajtu wda.wannabemagazine.com gde se možete prijaviti ili glasati za svog omiljenog influensera.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo su trendy nijanse kose za predstojeću zimsku sezonu, a mi vam otkrivamo kako ih možete same postići u kućnim uslovima!

Read Next

Oblačno sa kišom tokom dana, uveče sneg moguć i u nižim predelima