Tomović pokazao poklon za majku, cena je paprena: “Sramota bi bilo da nije sat sa dijamantima”

– Možda si, kada je kalendar u pitanju, starija godinu dana, ali za mene si sve mlađa i lepša – napisao je Tomović

Vladimir Tomović

Tomović, Foto: ATA images

Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović pohvalio se poklonom koji je dao svojoj majci povodom njenog rođendana.

Naime, Vladimir je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj grli majku uz dirljivu rođendansku čestitku, a zatim je podelio i sliku poklona, a u pitanju je prelep sat.

Voli te sin najviše na svetu. Srećan ti rođendan, majko! Možda si, kada je kalendar u pitanju, starija godinu dana, ali za mene si sve mlađa i lepša – napisao je Tomović.

– Pohvale za osoblje hotela u Beogradu. Uđosmo Vladan (brat) i ja obučeni kao da ćemo da im popravimo vodokotlić u WC-u, a ponašali su se prema nama kao da smo plemićke krvi. Sramota bi onda bila da nismo mami kupili sat sa dijamantima – dodao je Vladimir.

Inače, sat na poleđini ima i posvetu “Jedina naša”, a na zvaničnom sajtu poznatog brenda gde je Tomović kupio poklon za majku, videli smo da taj model sata košta tačno 2.760 evra.

Podsetimo, Tomović je nedavno imao lajv na Instagramu sa Ivanom Alesić, još uvek zakonitom ženom Nenada Alekića Ša, koji je pratilo više od 25.000 ljudi, a bivši zadrugar i Ivana objasnili su javnosti da su prijatelji i da među njima nema ništa više od toga.

Video: Lajv Ivane i Tomovića pratilo više od 25.000 ljudi

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Nakon što je poslala papire za razvod braka, Ivana napustila stan u kom su ona i Ša živeli

Read Next

Ređaju se lepe vesti za Filipa Petruševa: Miško objavio da je zvanično prijavljen za NBA draft!