• December 11, 2023

Tom Brejdi se predomislio – nastavlja karijeru! – Sportklub

Legedarni kvoterbek Tom Brejdi nastvlja karijeru. Neponovljivi bacač se predomislio i objavom na društvenim mrežama potvrdio da će i sledeće sezone nositi dres Tampa Bej Bakanirsa.

„U poslednja dva meseca shvatio sam da je moje mesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. To vreme će doći. Ali nije sada,“ poručio je Brejdi i nastavio:

„Volim svoje saigrače, i volim svoju porodicu koja me podržava. Bez njih, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi. Imamo nedovršen posao.“

Četrdesetčetvorogodišnjak je 1. februara zvanično potvrdio da je završio 22 sezone dugu karijeru, tokom koje je osvojio sedam titula, ali na radost zaljubluenika u jajastu loptu promenio je odluku i odlučio da na terenu ostane još malo…

Povezane vesti

Brejdi je poslednje dve sezone proveo u Tampa Bej Bakanirsima. U prvoj im je doneo Lombardijev trofej, dok je uminuloj ekipa sa Floride stigla do konferencijskog polufinala, gde je poražena od Los Anđeles Remsa.

Prethodno je neverovatni bacač 20 godina bio u Nju Ingland Petriotsima obeleživši jednu epohu. Sa Petsima je uzeo šest titula, što ga, uz brojna individualna dostignuća, svrstava u red najvećih svih vremena. Po mnogima je i najveći.

Titulu u NFL šampionatu braniće ekipa Los Anđeles Remsa.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

LAŽNA UZBUNA NA NOVOM BEOGRADU – MISLILI DA JE BOMBA ISPOD AUTOMOBILA – Beograduživo.rs

Read Next

Mojih 8 selidbi – preparirani orao i tange ispod kauča (1. deo) – WANNABE MAGAZINE