Think pink: Najbolje transformacije poznatih ličnosti u pink boju kose – WANNABE MAGAZINE

Kada nam je potrebna promena, uvek menjamo ono što nam je najlakše – a to je uglavnom boja kose. Živimo u zabludi da promena boje kose iz čokoladne u kestenjastu može da nam promeni život, ne razmišljajući šta sve drugo možemo da uradimo da bismo osetili promenu. Ipak, u poslednjih nekoliko godina, kada je boja kose u pitanju, pink je postala simbol za slobodu – slobodu da sa svojom kosom uradimo bilo šta što poželimo. Davno je prestala da bude samo faza ili frizura koju sebi dozvolimo 4 dana koliko traje Exit festival. Ona više nije samo sinonim za Zoricu Brunclik, ona je trend i pre svega, stanje uma. Ukoliko ikada dođete u stanje uma u kojem osećate da se ružičasto ne nosi samo sredom, predstavljamo vam poznate ličnosti koje su se odvažile na ovaj korak.

Lucy Hale

Naša omiljena slatka mala lažljivica je jednog dana iz brinete prešla u… Nisam sigurna da postoji reč za nekog sa ružičastom kosom. Kako god da je nazovemo, svakako izgleda fantastično. Ovaj mini ombre njenoj kosi daje na volumenu, a bilo da se odluči za talase ili ravnu kosu, izgledaće jedinstveno.

Nicki Minaj

Nicki u svom opisu na društvenim mrežama ima samo jednu reč – Barbie. Od ove savremene barbike 21. veka koja nam svakog dana pokazuje da mere 90-60-90 nisu ideal lepote, apsolutno ništa manje nismo očekivali. Ovom jarkopink bojom nije sakrila svoju platinastoplavu kosu, ali je ove dve boje stopila u savršenu kombinaciju.

Kristen Stewart

Koliko god se ona trudila, bilo joj je teško da sa sebe skine sliku smotane tinejdžerke smrtno zaljubljene u besmrtnog čoveka. Ipak, sve raznovrsnijim ulogama poput one u kojoj glumi princezu Dajanu, uspela je da razbije kalup u koji ju je publika stavila. Naravno, u tome je pomogla i pink kosa, koja neodoljivo podseća na kultnu frizuru pevačice Pink.

Winnie Harlow

Poznata kanadska manekenka, Winnie Harlow, roze boji je dala potpuno novu dimenziju. Roze pramenovi različitih nijansi koji su tamniji pri korenu, definitivno su  pun pogodak. Svoju kosu je ukombinovala sa senkom za oči i tako savršeno uokvirila svoj izgled.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Zahvalnost kao prvi korak ka promeni – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Ponovo u trendu – tufne, pruge, geometrija! – WANNABE MAGAZINE