• December 11, 2023

The White Lotus nas u trećoj sezoni vodi na Tajland – evo šta nas sve čeka

Objavljeni su najnoviji detalji o trećoj sezoni serije The White Lotus koji otkrivaju veću glumačku ekipu, novu egzotičnu lokaciju snimanja, kao i povratak (većine) omiljenih likova, a početak emitovanja očekivan je u 2025. godini.

Kreatori TV serije naznačili su da će treći nastavak franšiže trajati duže od prethodnih sezona, ali i da će produkcija biti “veća i luđa” nego ikad pre.

The White Lotus treća sezona: Šta možemo da očekujemo?

Promena lokacije snimanja

Kao što smo prethodno pomenuli, jedan od noviteta u trećoj sezoni podrazumeva i promenu lokacije, odnosno to da će se radnja odvijati na Tajlandu (umesto na prethodnim lokacijama – u Mauiju na Havajima i Taormini na Siciliji).

Epicentar radnje je u wellness spa centru, a obećano je da će se nova sezona usredsrediti na odnose likova, kao i dublje slojeve međuljudske interakcije, ali i “satiričan i smešan pogled na smrt, istočnu religiju i duhovnost”. S obzirom na duhovit pristup prethodnih sezona, očekujte da će se i treća sezona poigrati s društvenim normama i stereotipnim očekivanjima.

TV kreator Mike White nije otkrio mnogo detalja, ali je naznačio da će treća sezona biti pravo iznenađenje za sve gledaoce.

Jennifer Coolidge se ne vraća kao Tanya?

Natasha Rothwell će reprizirati svoju ulogu Belinde iz prve sezone, a dok se spekuliše da se omiljena Jennifer Coolidge neće pojaviti kao Tanya – ljubitelji White Lotus mogu da očekuju da će, uprkos tome, Mikeova sočna satira doneti novo i uzbudljivo poglavlje (podsetimo se, Belinda je imala negativno iskustvo sa Tanyom u prvih 6 epizoda drame, što ju je ostavilo užasnutu i distanciranu).

S obzirom da su prve dve sezone snimane u hotelima Four Seasons, moguće je da će se i treća sezona odvijati u nekom od luksuznih hotela ove grupe, kojih je ukupno četiri na Tajlandu.

13 novih uloga

Uprkos tome što će obožavaoci morati malo da sačekaju zbog produkcijskih izazova uzrokovanih SAG-AFTRA štrajkom, najnovije informacije otkrivaju da se proces kastinga odvija punom parom, s 13 novih uloga koje treba popuniti (uključujući devet glavnih protagonista, koji će pokriti različite generacije – “od 18 do 80”). Među novim likovima ističu se “patrijarh, korporativni izvršni direktor, glumica i mnogi drugi”.

Nova sezona donosi brojne promene i neočekivane obrte koje su nas definitivno zaintrigirali, a kakva su vaša očekivanja?

Pročitajte i ovo: The New Look: Stiže nam serija o Christianu Dioru i Coco Chanel – ovo su svi detalji

Naslovna fotografija: instagram.com/thewhitelotus

Milica Nešić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Džemperi su ključni za slojevito odevanje – 10 ideja sa Instagrama

Read Next

Ухапшен осумњичени за убиство у Новом Саду