• November 29, 2023

Teodora otišla na odmor, pa se pokajala: Ne mogu bez interneta i telefona, odmah sam se vratila kući

Pevačica je ispričala kako je sa svojim dečkom Ninom poželela da ode na odmor, što su i učinili, ali je ubrzo zažalila zbog toga

Promocija Emine Jahović

Teodora Džehverović, Foto: ATA Images

Jedna od trenutno najpopularnijih mlađih pevačica, Teodora Džehverović, veoma je aktivna na društvenim mrežama i pratioce redovno izveštava o događajima iz svog privatnog života, te je i priznala da bez telefona i interneta ne može da funkcioniše. 

Teodora je ispričala kako je sa svojim dečkom Ninom poželela da ode na odmor, što su i učinili, ali je ubrzo zažalila zbog toga.

Poželela sam da odem na par dana na odmor, zato što spremam nešto za šta mi trebaju baterije, ali sam otišla u pogrešno vreme na odmor. I to na mesto gde nisam imala dometa. I onda sam bila u fazonu, ja ne mogu bez interneta i dometa i moram da se vratim kući – priznala je pevačica.

– Čim budem završila sa projektom koji imam, otići ću na odmor jer mi svakako treba – dodala je ona za “Premijeru”.

Džehverovićeva je  zatim prokomentarisala i to što su joj sa Instagrama uklonjene neke njene provokativne fotogarfije.

Iskreno, meni je jako krivo zbog toga. Na Instagramu ima mnogo gorih fotografija od ovih koje su meni uklonili. Ja pratim inostrane influenserke koje imaju mnogo provokativnije fotografije pa i dalje nisu ukolnjene. Baš sam se smorila – iskrena je bila Teodora.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Sat nije bio prvi izbor za finale “Mućki”: Priča o tome kako su braća Troter postali milioneri

Read Next

Može li se izbeći plaćanje kazne za saobraćajni prekršaj: Da li metode “izvlačenja” imaju efekta?