TEMPO TOWER – KAKO ĆE IZGLEDATI NOVI KOMPLEKS SA KULOM OD 120 METARA? – Beograduživo.rs

TEMPO TOWER – Kao što smo već pisali, Sekretarijt za urbanizam i građevinske poslove Beograda stavio je nedavno na javni uvid Nacrt izmena i dopuna plana detaljne regulacije područja između Bulevara Arsenija Čarnojevića, kompleksa studentskog sportskog centra i ulica Blagoja Marjanovića Moše i Partizanske avijacije na Bežanijskoj kosi, koja pripada opštini Novi Beograd.

Povod za izradu novog plana je projekat kojim se predviđa izgradnja novog stambeno-poslovnog objekta i komercijalnog centra – Tempo Tower, koji bi se sastojao iz tri dela sa zajedničkom bazom. Planirana visina najvišeg među njima iznosila bi 120 metara.

Pomenuti kompleks bi sadržao specijalizovane trgovinske jedinice, ugostiteljske jedinice, poslovni prostor u okviru baze, kao i stambene jedinice visokog kvaliteta u okviru kule.  Deo Tempo Tower bi imao i nadzemni parking prostor, garaže, skladišta i tehnički prostor.

Novi poslovno-stambeni objekti bi imali zajedničku podzemnu garažu. Prizemlje bi se sastojalo od poslovnih prostora (prodavnice i lokali) kao i prostora za vertikalne i horizontalne komunikacije.

Nacrt je na uvidu do 16. maja ove godine i može se pogledati svakog radnog dana od 9 do 18h u zgradi Gradske uprave grada Beograda, a građani svoje primedbe mogu dostaviti Sekretariju za urbanizam i građevinske poslove. Planirano je da se 31. maja održi javna sednica Komisije za planove Skupštine grada Beograda.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Telegraf Biznis

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Spektakularna pobeda Fjurija pred 90.000 ljudi, aperkatom “izuo iz patika” rivala, za odbranu trona!

Read Next

Šakotina treća uzastopna pobeda, Luković sjajan – Sportklub