Tara objavila fotku sa Osmanom, pa mu se zahvalila na pomoći: Karić otkrio zbog čega su se videli

– Na muci se poznaju junaci. Hvala, Osmane – napisala je Simova u opisu fotografije na kojoj je zagrlila Karića

Tara Simov i Osman Karić

Tara i Osman, Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov, objavila je fotografiju sa ocem Stefana Karića, Osmanom i tim povodom je istakla da joj je on prijatelj.

Naime, Tara je već u nekoliko navrata priznala da je iz “Zadruge 4” izašla bez ičega, kao i da nema ni garderobu kod sebe, ali su se očigledno našli neki, njoj dragi ljudi, da joj pomognu.

Na muci se poznaju junaci. Hvala, Osmane – napisala je Simova u opisu fotografije na kojoj je zagrlila Karića.

Ekipa portala Telegraf.rs kontaktirala je Osmana Karića i pitala ga da li se video sa Tarom, kao i da li joj je novčano pomogao, s obzirom na to da su neki zadrugari pričali da je “džek” prema ljudima koje voli.

– Da, našli smo se danas, trebalo  je sinoć, pozvala je mene i suprugu na večeru, pošto nisam bio u Beogradu, nisam mogao da je ispoštujem, ali sam to danas uradio – priznao je on i dodao:

Mogu reći da je Tara danas mnogo bolje, zbrinuta je i finansijski i što se tiče krova nad glavom. Da li sam joj pomogao… Ne bih o tome. Mislim da su nekad iskreni saveti topli iskreni zagrljaji veći od bilo kakve finansijske pomoći.

Podsetimo, Simova je nekoliko dana pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome uspela 6. maja, nakon višečasovnog divljanja po kući.

Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za Taru u spoljnom svetu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Nisu uložili mnogo para, a napravili kuhinje iz snova: Sve su radili sami, rezultat je neverovatan

Read Next

Đoković i Nadal mogu da se sretnu u polufinalu Rolan Garosa