Swarovski x Bella Hadid: Ovo je nakit uz koji ćete zablistati u novogodišnjoj noći!

Za decembar slobodno možemo reći da je najlepši mesec u godini, jer sa sobom donosi ukrase, blistavu rasvetu i uživanje na svakom koraku. Praznici koji slede donose nam posebnu vrstu radosti i pozitivne energije, dok sumiramo utiske iz godine koja ostaje za nama i razmišljamo o tome kako ćemo u narednu godinu zakoračiti u velikom stilu. U decembru pripremamo poklone za partnere, porodicu i prijatelje, a ove (kao i svake godine) biramo darove koji su kvalitetni, efektni, koji će se dugo pamtiti i iza sebe imaju dugu tradiciju.

Zato, ove praznične sezone svojim dragim osobama priredite čarobne trenutke uz neverovatnu novu kolekciju Swarovski nakita. Poklon koji pre svega nosi sentimentalnu vrednost je najbolji izbor za ovo doba godine, kad najbližima pre svega želite da poklonite uspomene i iskustvo.

Niz blistavih užitaka unutar kultnih osmougaonih kutijica, ručno birani Swarovski komadi iz nove kolekcije sadrže ne samo nakit namenjen ženama i muškarcima, već i sjajan izbor sitnica za vaš dom. Prepoznatljiv logo izazvaće osmeh na licima vaših najvoljenijih, a možete biti sigurni da će Swarovski komadi koje ste im poklonili predstavljati dugotrajnu uspomenu, koju mogu naslediti i buduće generacije vaše porodice. Naravno, Swarovski komadima možete obradovati i sebe, jer zašto ne biste i sami zablistali u novogodišnjoj noći!

Poklonite sebi ili svojim voljenima Swarovski komade i zablistajte u novogodišnjoj noći!

Sve pomenute komade Swarovski nakita možete pronaći u Swarovski radnjama u TC Ušće, TC Big Fashion i TC Galerija, a za više informacija posetite veb-sajt i zapratite Swarovski na Instagramu i Facebooku.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

5 horoskopskih znakova koji u 2023. godini menjaju svoj ljubavni status

Read Next

Maestralne partije konačno dolaze na naplatu: Bajern krenuo po potpis Dominika Livakovića