“Svi kažu Liverpul je van forme, pa videli ste večeras” – Sportklub

Rendžers ni nakon tri kola u Ligi šampiona nije osvojio bod. Đovani van Bronhorst kaže da je razočaran samo zato što je njegov tim oba gola primio iz prekida.

„Znali smo da će biti veoma teško. Znali smo i kakva su sila u napadu sa igračima koji sve vreme trče, a posebno kada imaju loptu i bar malo prostora. Opcija da igramo sa pet igrača pozadi je bila dobra u smislu da smo smanjili taj prostor“, ocenio je Van Bronhorst posle meča u izjavi za BBC.

„Uvek je razočaravajuće kada izgubiš tako što si golove primio iz prekida. Jedan slobodan udarac i jedan penal. Mislim da smo možda mogli da damo jedan gol, jedna lopta je skinuta sa linije praktično, Antonio je morao ranije da šutira. Ali, nadam se da smo naučili nešto iz ovog meča“, nastavio je menadžer Rendežersa.

„Mislim da smo, što se tiče Lige šampiona, napredovali u odnosu na prvu utakmicu, ali u ovom takmičenju je nivo izuzetno visok, a mi danas nismo bilo na tom nivou. Nismo bili dovoljno dobri. Ne treba da zaboravimo ni protiv koga smo igrali. Svi govore da je Liverpul van forme, ali evo, večeras ste videli na kom nivou mogu da igraju. Razlika je jasna, ako pogledate ekipe – igrali smo protiv jednog od najboljih evropskih timova. To naravno ne mora uvek da znači da ćete izgubiti utakmicu. Mislim da smo dali sve i da smo mnogo naučili danas. Ovo iskustvo treba da prenesemo na sledeći meč, ali i u mečeve u ligi“, zaključio je Van Bronhorst.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SREDU, 5. OKTOBAR – Beograduživo.rs

Read Next

Konte: Stvarali smo prilike, a na kraju pričamo o remiju – Sportklub