• December 11, 2023

Sve što treba da znate o drugoj sezoni “And Just Like That…”

And Just Like That…, reboot serije Sex and the City, kod fanova je izazvao poprilično jake reakcije, jer se čini da je bilo više negativnih nego pozitivnih komentara. Deluje kao da je serija ponudila nešto za obe grupe – i za ljubitelje i za hejtere, ali ne možemo da osporimo to da je ponovo ujedinila sve stare fanove i gledaoce sa njihovim omiljenim likovima (mada bez Samanthe).

Nije tajna da su seriju van ekrana okružile brojne kontroverze. Glumica Kim Catrall (Samantha) jasno je govorila o tome kako ne želi da učestvuje u ponovnom snimanju bilo čega što ima veze sa Sex and the City i njenim glumcima. Isto tako, scene koje su sadržale Mr. Biga bile su ukljonjene, nakon brojnih optužbi od različitih žena za seksualno zlostavljanje. Glumac je, doduše, ove optužbe negirao, ali su tri glavne glumice iz serije javno osudile njegovo ponašanje.

Uprkos i dobrim i lošim stvarima, serija And Just Like That… će biti nastavljena drugom sezonom na platformi HBO Max, kako je zvanično objavljeno u martu 2022. godine. Isto tako, uprkos negativnom diskursu oko ovog spin-offa, serija je i dalje oborila rekorde striminga, tako da je jedina logična odluka bila da se nastavi sa emitovanjem druge sezone.

Kad će druga sezona And Just Like That… biti dostupna?

Kao što smo već naveli, nastavak serije je najavljen već početkom 2022. godine, a produkcija je počela sada, u oktobru, kako bi se sve završilo i bilo spremno da bude emitovana na leto 2023. godine. Nadamo se da se neće dogoditi ništa loše što će uticati na odlaganje serije, ili što će izazvati loša osećanja među glumcima.

Koga od glumaca možemo da očekujemo?

Ono što je sigurno je da će se Parker, Nixon i Davis sigurno vratiti kao Carrie, Miranda i Charlotte. Kao što već znamo, Kim Catrall neće biti prisutna ni ovoga puta, iz opravdanih razloga. Sara Ramirez će se takođe vratiti u ulozi Che. Potvrđeno je i da kreatori serije žele da dublje istraže istoriju i pozadinu Che u toku druge sezone.

Ono što je mnoge uzbudilo je povratak Johna Corbetta, koji je u originalnoj seriji glumio Aidana, jednog od Carrienih ljubavnika. On će se najverovatnije pojaviti u nekoliko epizoda, ali HBO nije ništa zvanično najavio.

Snimanje druge sezone And Just Like That…

Sarah Jessica Parker je svoje fanove iznenadila fotografijom koju je na Instagramu podelila 21. septembra, gde je prikazala scenario jedne od novih epizoda. Početkom ove nedelje su Parker i Davis viđene i fotografisane tokom snimanja u Njujorku, u svojim fashionable izdanjima kao Carrie i Charlotte. Na društvenim mrežama je od te fotografije nastao i meme, jer je Sarah nosila torbicu u obliku goluba, brenda JW Anderson.

Pročitajte i ovo: Samantha Jones se vraća u drugu sezonu serije “And Just Like That…”

Šta možemo da očekujemo od radnje nove sezone?

Moramo da vas malo razočaramo, ali nema mnogo detalja o čitavom konceptu radnje nove sezone, sem toga da postoji velika težnja da se razvije i produbi priča o Carrie, Mirandi i Charlotte. Glumice su veoma uzbuđene zbog ovog projekta i jedva čekaju da vide šta ih čeka u budućnosti, isto koliko i fanove.

Sarah Jessica Parker je dala i mali verbalni “tizer”, te je objasnila da je druga sezona vezana za otpornost likova, ponovnom povratku i smehu, kao i lakšem pronalaženju smeha za ljude koji su iskusili tugu.

Pročitajte i ovo: Pitanja koja je pokrenula Carrie Bradshaw koja su i dalje aktuelna

Naravno, sigurni smo da postoji mnogo toga što može da se istraži s obzirom na finalnu epizodu prve sezone, kao što je Carrieno ponovno traganje za ljubavlju svog života, dejtovanju i slično. Miranda će se preseliti kako bi ostala u vezi sa Che, dok će Charlotte mnogo toga naučiti o napuštanju tradicionalnih “etiketa”, zahvaljujući svom detetu.

Koliko god da je ova serija mnogima guilty pleasure, čekamo da vidimo šta će se desiti, jer ne možemo tako lako da je napustimo i prestanemo da gledamo, jer nas zanima šta će se desiti u budućnosti naših omiljenih likova uz koje smo odrasli. Nadamo se da i vi pratite šta se dešava!

Naslovna fotografija: instagram.com/justlikethatmax

Nenad Grubanoski

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

San Dijego: Vekić bolja od Marije Sakari – Sportklub

Read Next

Kako da se osećate opušteno u vezi, ako ste previše osetljivi