SUKOB U GRADSKOM PREVOZU – PUTNIK SNIMAO VOZAČA, VOZAČ GA UDARIO VRATIMA – Beograduživo.rs

SUKOB U GRADSKOM PREVOZU – Kako prenose gradski mediji, u utorak 11. maja došlo je do incidenta u gradskom prevozu odnosno do sukoba između vozača i putnika. Naime, jedan sugrađanin. je oko 15h sa šestogodišnjim detetom putovao autobusom na liniji 81. On je tokom vožnje primetio da vozač naglo koči, a kada je pogledao ka kabini u kojoj se vozač nalazio, video je kako on sve vreme gleda u mobilni dok vozi pun autobus.

Nakon što je video vozača kako koristi mobilni tokom vožnje, kada je autobus stao u stanici, pokucao je na vrata kabine i skrenuo pažnju vozaču na neprimereno ponašanje. Kako vozač nije reagovao, pomenuti putnik je prišao ponovo kako bi ga fotografisao i usnimio, kada je i počeo sukob. Kako navodi sugrađanin, nakon što je izvadio telefon, vozač je žustro reagovao i udario ga vratima kabine. Vozač je zatim zaustavio autobus i rekao putniku da napusti vozilo jer ga ometa, što je on i učinio, zajedno sa šestogodišnjim detetom.

Iz Sekretarijata za javni prevoz su za Telegraf naveli da je po pritužbi građanina prosleđena pritužba na rad vozača na liniji 81 i da je odgovarajućem prevozniku prosleđena pritužba sa zahtevom da se ispitaju sve okolnosti. Zahtevano je i da, ukoliko se utvrdi nepravilnost u radu, u skladu sa poslovnom politikom preduzeća izrekne odgovarajuća mera.

Najnovije vesti:

Izvor: Telegraf

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs

Read Next

PREVRNUO SE AUTOBUS NA AUTO-PUTU – VIŠE EKIPA HITNE POMOĆI NA LICU MESTA – Beograduživo.rs