SUGRAĐANI TRAŽE UVOĐENJE NOVE LINIJE GRADSKOG PREVOZA – Beograduživo.rs

Sugrađani koji žive u gročanskom naselju Leštane, konkretno u Zabranskoj ulici nekoliko puta su inicirali uvođenje dodatne linije gradskog prevoza. U ovoj ulici živi više od 1000 stanovnika, a do prve stanice imaju i do nekoliko kilometara.

Ranije nije bilo moguće zbog toga što ulica nije dovoljno široka, a novoizgrađena saobraćajnica koja spaja Mali Mokri Lug i Kaluđericu sada stavara uslove za uspostavljenje nove linije.

Kako se navodi iz Sekretarijata za javni prevoz, postoji namera da se uvede nova minibus linija koja bi spojila naselja Leštane, Kaluđerica i Mali Mokri Lug, i to kroz Zabransku ulicu. Ova linija saobraćala bi od terminusa Leštane-Ravan, preko naselja Leštane, Zabranskom do Kaluđerice i Malog Mokrog Luga.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

 

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

SUTRA SASTANAK KRIZNOG ŠTABA – ŠTA ĆE BITI SA UGOSTITELJIMA? – Beograduživo.rs

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs