STYLE INSPO: 5 životnih situacija u kojima nam Ariana Grande može biti modna inspiracija – WANNABE MAGAZINE

Pevačica Ariana Grande je 26. juna napunila 28 godina! Kao i svaki Rak, svojim stajlinzima inspiriše sve oko sebe. Za svaku životnu situaciju ona nađe baš taj savršeni stajling koji verno opisuje kako se osećamo, ali u isto vreme ispoštuje i priliku kojoj je on namenjen. Sledeći put kada samo u donjem vešu budemo širom otvorili orman i maltene gledali kroz njega, sigurno će nam pasti na pamet da rekreiramo jedan od stajlinga poznate pevačice, a u nastavku teksta predstavićemo vam neke od naših favorita.

Kada te vodi da mu upoznaš roditelje

Svi mi priželjkujemo da nas partner upozna sa svojim roditeljima, jer to znači da naša veza poprima nešto ozbiljniji ton. Ipak, isto tako se tog momenta i užasno plašimo. Šta ako se obučem previše vulgarno? Šta ako kažem nešto glupo? Da li će pomisliti da sam lenja zbog toga što nisam završila fakultet? Budući da prvi utisak ostaje zanavjek, bitno je da pronađemo autfit koji će delovati nežno i nevino. Cvetna haljina koju je kreirala Kenley Collins može da nam posluži kao inspiracija. Cvetno je uvek primereno, a ako ciljamo na izgled moderne Pepeljuge, sa pastelnim bojama nikada nećemo pogrešiti. Nežna haljinica, nevin pogled, duboki uzdah i… Kuc-kuc.

Kada ideš u izlazak sa drugaricama

Postoje dve vrste izlazaka: Sa momkom i sa drugaricama. Kada izlazimo sa momkom možda se baš i nećemo odlučiti za crop top ili ćemo ga makar zamaskirati nekom košuljom, ali zato kada se osećamo opuštenije, možemo upravo tako i da se obučemo. Mom jeans savršeno ide uz neki uski crop top jer stvara simetriju, a i ne morate da se brinete da li ćete prekrstiti noge kada sednete ili ne – niko ne želi Paris Hilton momenat kada izlazi iz auta. Torba koja ide oko struka je uvek dobar izbor za izlazak, pogotovo nakon nekoliko tekila, kada teško da možete da vodite računa o njoj.

Kada imaš važan poslovni sastanak

Kažu da odeća ne čini čoveka – ali to nije tačno. Kada pogledate nekog starijeg markatnog čoveka u odelu, sigurno ćete pomisliti kako dobro izgleda. Da istog vidite u prljavoj trenerci i neobrijanog, okrenuli biste glavu na drugu stranu. Iako dobar stajling ne može da nam donese poslovni uspeh (to mogu samo naš rad i trud), može i te kako da pomogne da izrazimo svoj stav i sigurnost, a takav stajling upravo je ponela Ariana na gostovanju na BBC radiju u Londonu. Dok crne štikle odaju utisak samouverenosti, dugi beli mantil nam pomaže da zauzmemo svoje mesto u poslovnom svetu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Zendaya oduševila stajlingom, Cardi B objavila da čeka drugo dete – najzanimljiviji događaji sa sinoćne dodele BET nagrada – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Početak nove sedmice donosi sunčano i toplije vreme