Stvari koje morate da naučite pre nego što nađete onog pravog – WANNABE MAGAZINE

Svi ključni saveti o tome kako da nađete nekog ko je super, ko vam se sviđa i sa kim možete da ostvarite odličan i trajan odnos, tiču se onoga što mislite i osećate – vas samih. Možda ste sreli mnogo super tipova, ali niste uspeli sa njima ništa da ostvarite i izgradite. Možda stalno srećete toksične tipove koji vas povređuju i ostvaruju onaj obrazac uverenje koji nosite u sebi. Možda ne verujete da zaslužujete bolje, odigravate porodični skript i sabotirate sebe – jer muškarci su barem onoliko različiti i onoliko slični između sebe, kao što su to i žene, a svakako smo svi ravnopravni u onom delu gde smo ljudska bića. Dakle, zaista nije do njih – do vas je. 

Morate da se odreknete fantazije 

Kad upotrebite filter fantazije i kroz njega provučete bilo kog muškarca, sa druge strane neće ispasti princ, superheroj, muškarac iz vaših snova, već neki čudak, bezveznjaković, uobraženko, sebičnjak, dosadnjaković… Naći ćete mu trista mana, jer ne ispunjava nijedan standard vaše mašte. Zato što taj muškarac koga zamišljate, ne postoji. Ni vi niste žena koju neko zamišlja i možda želite da pobegnete iz te realnosti u kojoj niko nije idealan i savršen. Vaša mašta je nepremostiva prepreka – ona ne daje realnu šansu nijednom realnom muškarcu, jer, realno, svima nešto fali, svi imaju neke mane i svakome nešto morate da opraštate i tolerišete. Prihvatite realnost, ili nastavite da se razočaravate. 

Morate naučiti da komunicirate 

Ako ste previše povučeni, biće teško, ako ste transparentni i otvoreni do nametljivosti, biće čak i teže. Muškarac će vam oprostiti nedostatak smisla za humor, ako se smejete njegovim šalama, ali ako ne umete da izrazite svoju autentičnost i inteligenciju, da pokažete svoju ženstvenost i nežnost, neće se osećati dobro pored vas. Kao što se neće osećati dobro ako ga stalno preplavljujete svojim duhom, svojim zahtevima, svojim vizijama. Morate naučiti da napravite neku ravnotežu između onoga što imate da ponudite i načina na koji to predstavljate, stavljate do znanja, odnosno, dopuštate muškarcu da to otkrije i uvaži. Upoznavanje sa nekim novim, uglavnom se odvija kroz razgovor i to je zapravo, zabavno i uzbudljivo. Razvijajte veštine komunikacije. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pantalone na tregere – stari/novi modni trend u kojem ćemo uživati – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Životne mudrosti koje smo naučili iz Diznijevih crtaća – WANNABE MAGAZINE