Street style trendovi koje smo primetili na Londonskoj nedelji mode – WANNABE MAGAZINE

Danas je kraj još jedne Londonske nedelje mode za sezonu jesen/zima 2022. godine, što nas je navelo da rezimiramo street style modne trendove koje nam je ona ove godine donela. Kao i uvek, svaka od četiri najpoznatije svetske nedelje mode sa sobom nam donosi različite modne trendove – a mi vam u nastavku predstavljamo top 5 trendova koji su obeležili onu koja se od 18. do 22. februara odvijala u Londonu. Sigurni smo da će se ovi street style trendovi ubrzo naći i na ulicama drugih evropskih prestonica, pa tako i kod nas, i zato vam predlažemo da ih odmah istražite i iznesete ih pre svih!

Karirane suknje

Karirane suknje definitivno su obeležje britanskog punk pokreta, te nas ne čudi što smo ih ove godine ponovo videli na ulicama Londona. Karirane suknje možete nositi u okviru poznatih school girl autifta, ali isto tako i uz oversize, šuškave ili bomber jakne – koje su se takođe našle na ovoj listi trendova. Prednost kariranih suknji je što mogu biti akcenat vašeg celokupnog autfita, ali isto tako mogu biti i komad koji upotpunjuje vaš stajling svojim dezenom i kombinacijom boja. Jednom kada ih zavolite, nećete više moći da zamislite svoj garderober bez njih!

Bomber jakne

Bomber jakne su takođe deo britanske punk subkulture, a ove godine mogli smo ih videti kako na muškarcima, tako i na ženama. Iako bomber jakne možemo pronaći u svim veličinama, primetili smo da su se i žene odlučile za muške, njima oversize modele – koje su uklapale uz najrazličitije stajlinge. Iako bomber jakne vezujemo za edgy stil i nošenje takozvanih “Martiniki”, ove godine smo mogli videti bomber jaknu stilizovanu uz elegantnije odevne komade i aksesoare poput uskih pantalona i kožnih čizama sa visokom, uskom štiklom.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Šalke razmatra saradnju sa Gaspromom i šalje poruke mira – Sportklub

Read Next

Zašto je podrška najvažnija i u čemu je to glumica Anđelka Prpić pronašla svoju savršenu podršku? – WANNABE MAGAZINE