Street style momenti na Nedelji mode u Njujorku 2022.

Pored neverovatnih održanih revija, i koje će tek biti održati na Nedelji mode u Njujorku, moda se, naravno, širi i van modnih pisti. Street style koji se pojavio na ulicama velikog grada usklađen je sa uzbudljivom energijom čitavog događaja, tako da su se mogli videti komadi poput čizama do kolena (za koje se čini da će biti veliki trend ove jeseni), velike space style naočare, zajedno sa mnogo boja, šara i printova, koji su spojeni u jedan autfit.

Street style u Njujorku 2022 – šta se istaklo?

Pojedini posetioci su bili naklonjeni kargo pantalonama, prozirnim haljinama i baletankama – komadima koji su u ovom periodu uveliko u trendu. Drugi su osmislili svoje jedinstvene trikove, tako što su nosili nekoliko gornjih ili donjih komada jedne preko drugih.

Dobre i zabavne strane street stylea su te što možete videti individualnost i lične interpretacije mode i trendova. Ipak, čini se da uvek postoje određeni komadi koji su široko zastupljeni. Pojedini od trendova koji su se jasno istakli bili su: veoma plitki donji delovi odeće, uključujući farmerke i pantalone, kao i haljine. Pored toga, tu su i bele majice na bretele, i mini-suknje. Danas smo za vas izdvojili samo neke od odevnih kombinacija koje su se mogle videti na ulicama Njujorka.

Pročitajte i: Street style na Nedelji mode u Stokholmu 2023.

Ekstravagancija

Veliki događaj kao što je Nedelja mode u Njujorku zahteva i ekstravagantne autfite, što smo i dobili od ovogodišnjih posetilaca. Boje koje su se često isticale bile su uglavnom neon tonova. Nikad ne škodi biti odvažan u ovakvim situacijama!

Klasika

Drugi su se, pak, odlučili za klasiku, te su blejzeri bili dosta popularni, mada to nikako ne mora da znači da su autfiti bili dosadni. Blejzeri su još jedan bezvremenski komad, koji uvek učini da izgledate dobro.

Denim

Teksas je bio popularan, naravno, jer je svevremenski komad bez kog se ne može živeti. Ovo su kreativni načini na koji su posetioci izneli svoje jeans kombinacije. Teksas je jedan od onih materijala sa kojim nikad ne možete pogrešiti, tako da ni ne čudi što su se mnogi odlučili da ga nose.

Bold printovi

Jake šare i printovi su bili na sve strane. Kad to kažemo, mislimo baš na sve – od kaputa, jakni, blejzera, do haljina, majica, pantalona i mnogih drugih komada. Kao što smo već napomenuli, Go big or Go home izgled je uvek dobrodošao na velikim događajima kao što je to Nedelja mode.

Space naočare

Naočare, pogotovo velike i space naočare, osvojile su ulice Njujorka ove godine, možda je to i zbog njihovog popularizovanja od strane velikih brendova kao što je Balenciaga. Evo kako su to iznosili posetioci:

Let it flow

Široki i lepršavi komadi odeće su se našli u mnogim autfitima, a može se reći u skladu sa određenim modnim revijama ove godine.

Nadamo se da i vi pomno pratite street style u Njujorku, kao i mi. Svake godine autfiti uoči Nedelje mode sve više i više evoluiraju i oduševljavaju svojim ličnim pečatom. Ove godine se čini kao da su printovi i jarke boje bile glavni deo svih autfita, pa su posetioci spajali i ono što smo mislili da je nespojivo. Nove fotografije se na društvenim mrežama pojavljuju iz sekunda u sekund, tako da ako vam se dopalo ono što ste videli, trk na Instagram i pratite sve haštagove!

Pročitajte i: Nedelja mode u Njujorku 2022 – noviteti i inkluzivnost

Naslovna fotografija: instagram.com/alyssabonnerr

Nenad Grubanoski

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

“Levandovskom nije bio dan, emocije su ga savladale” – Sportklub

Read Next

Kako da poboljšate svoje mentalno zdravlje u toku hladnijih dana