• November 28, 2023

Stojković: Izvinjavam se, izneverio sam trenera i saigrače – Sportklub

Kapitenu i golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću najteže je pao poraz crno-belih u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde posle slabijeg izvođenja jedanaesteraca.

Povezane vesti

Kapiten Partizana smatra da je njegov tim bio bolji od komšija u finalu Kupa, ali prihvata odgovornost što nije osvojio toliko željeni trofej. Pobednika su na kraju odlučili penali.

Moj tim je zaslužio da podigne trofej! Prihvatam potpunu odgovornost jer sam obećao nešto, a nisam ispunio. Oni, igrači i ceo stručni štab, zaslužili su da pobedimo. Za sve ovo se izvinjavam svim partizanovcima! Neizmerno mi je teško. Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da im ispunim i ostvarim sa timom, kad-tad nadoknaditi i vratiti!„, rekao je Vladimir Stojković i nastavio:

Ponavljam, toliko mi je teško jer sam izneverio trenera i saigrače u želji da podignemo trofej Kupa o kome sam sanjao zajedno sa njima, kao malo dete! U toj želji sam sagoreo! Oni su ovo zaslužili više nego ikad!  Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih Grobara!„, zaključio je golman Partizana.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ostojić: Kućno nevaspitanje; Natho: Sramota me broja 77! – Sportklub

Read Next

Reko u problemu, Breša ima dve meč lopte za titulu – Sportklub