Stiže nam nova sezona serije Emily in Paris – a ovo je sve što znamo o njoj – WANNABE MAGAZINE

Od Darrena Stara, kreatora kultne serije Seks i grad koja je promenila ženski pogled na seksualnost i otvorila vrata svim damama ovog sveta da to ne moraju da budu ako ne žele –  na jesen prošle godine imali smo prilike da gledamo mini-seriju Emily in Paris. Radnja je smeštena u Pariz, i u njenom fokusu je mlada Amerikanka Emily, koja dobija priliku da pariskoj marketinškoj agenciji pruži uvid u američki pogled na ovu poslovnu granu. Iako je seija bila nominovana za prestižnu nagradu Zlatni globus u čak dve kategorije i ušla u 58 miliona domova, mišljenja su bila podeljena. Deo publike je ipak bio iziritiran američkom neobrazovanošću koja je predstavljena u seriji na komičan način. Neshvatanje evropske kulture mlade Amerikanke pokrenuo je mnoge debate, dok je drugom delu publike njeno neznanje bilo slatko i naivno.

Serija se usput bavi i uticajem društvenih mreža u modernom vremenu, a Emily se trudi da nas nauči kako da ih preokrenemo u svoju korist. Na stranu to da li nas njen potpuno američki karakter izbacuje iz takta, jedno je sigurno. Ako ništa, ovaj specifičan lik nas uči kako da ne budemo robovi društvenih mreža, već da od njih uzmemo samo ono što nam je potrebno da preživimo u suludoj današnjici – a ostatak vremena da uživamo u životu, i to offline.

Nakon 10 šarenih i dinamičnih epizoda, na zvaničnom Instagram profilu Netflixove serije, stigla nam je najava da je krenulo snimanje druge sezone. Na kratkom videu koji je glumačka postava podelila, možemo da vidimo njihovu uzbuđenost što se vraćaju ovom projektu, a više o tome šta nam nova sezona donosi pročitajte u nastavku teksta.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

7 modela košulja koje nikad ne izlaze iz mode – WANNABE MAGAZINE

Read Next

6 zabluda o zdravlju sa kojima se svakodnevno susrećemo