Stilski saveti koje smo pokupile od naših očeva – WANNABE MAGAZINE

Lepo je biti mamina ćerka, ali postoji nešto posebno u odnosu ćerke i tate. Tata je naš zaštitinik od sveta, onaj koji nikada nije lakirao nokte ali sada zna da to učini za nas, onaj koji verovatno nikada na sebe nije stavio haljinu ali sada pokušava da odabere da li je bolje da nam kupi rozikastu haljinu sa tilom za princeze, ili zelenu satensku kako bismo bile šumske vile, tata nas voli i trudi se da kroz nas upozna ženski svet. Ipak, nekada i nesvesno, tata postaje naš stilski uzor i mi poželimo da budemo baš kao on, da nosimo njegove majice koje nam dođu skoro do kolena i njegove košulje koje nam lagano mogu odmeniti jakne, a u nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko stilskih saveta koje smo, možda i ne razmišljajući, “pokupile” od naših očeva. I ne, to ne mora značiti da smo muškobanjaste, i da je jedino što volimo da nosimo muška odeća, već jednostavno pokazuje da ponešto iz muške mode možemo prisvojiti i za sebe. A naravno, još je slađe kada je nešto od toga zaista i pripadalo našim očevima.

Tatin kožni kaiš sa velikom kopčom

Možda o tome ne razmišljate, ali kaiš je modni detalj koji može u potpunosti transformisati vaš look. I da, postoji veliki broj ženskih kaiševa, minimalističkih ili pak onih sa previše detalja – ali postoji nešto privlačno u jednostavnosti muškog, kožnog kaiša sa dobrom kopčom. Ovaj kaiš kao da nam pokazuje da njegova svrha nije samo praktična, i već i izrazito estetska, i on savršeno može upotpuniti one bezvremenske autfite, kao što su na primer spoj košulje i džinsa. Okej, možda ćete morati da dodate još koju rupu na kaišu da bi vam bio uži, ali vredi!

Tatina velika košulja

Muške košulje su odavno postale deo ženskih autfita, a na tati ste verovatno videle kako da košulju iznesete na potpuno opušten i “šmekerski” način. Naši očevi su znali kako da raskopčaju nekoliko dugmeta i nehajno zavrnu rukave, i kako da košulju uklope i uz džins i uz opuštene, široke letnje pantalone – a mi sada taj oversize look nosimo u našim letnjim kombinacijama. Mušku tatinu košulju možemo i vezati oko struka, ali vam ipak predlažemo da je nosite puštenu, ma koliko velika bila.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Analiza dana i spornih momenata, a bilo ih je (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Da li je i kada pravi trenutak da sa partnerom usvojite kućnog ljubimca? – WANNABE MAGAZINE