Stigli rezultati testa na narkotike: Slučaj “kokain na Evroviziji” je zatvoren, sada je zvanično!

Organizatori “Evrovizije” sada su se oglasili na društvenim mrežama i saopštili rezultate testiranja

Måneskin, Italija

Foto: Tanjug/AP

Italija je pre dve večeri trijumfovala na “Evroviziji”, a o potezu Damiana Dejvida, pevača grupe “Maneskin”, koji je tokom finala u jednom trenutku naizgled koristio kokain, nije prestajalo da se priča, pa je on rešio da uradi test na narkotike, želeći da dokaže da to nije istina.

Organizatori “Evrovizije” sada su se oglasili na društvenim mrežama i saopštili rezultate testiranja.

Italijanski pobednici Evrovizije nisu koristili drogu u Grin Rumu tokom finala. Ovaj slučaj smatramo zatvorenim – navodi se na zvaničnom sajtu ovog takmičenja.

Podsetimo, predstavnici Italije su tvrdili da nisu koristili narkotike, već da su u tim momentima “sklanjali polomljenu čašu”.

Podsetimo, EBU, organizator Evrovizije, oglasio se nakon što je društvene mreže, a zatim i medije, preplavio snimak na kojem Damiano David, frontmen benda
Maneskin koji je odneo pobedu, navodno ušmrkava kokain sa stola Zelene sobe.

Italijan je na konferenciji za novinare rekao da nema ni govora o drogi i kokainu, već da je kupio staklo od čaše koju je razbio njegov gitarista.

Organizatori Evrovizije odmah su pokrenuli istragu.

Svesni smo spekulacija oko video isečka italijanskih pobednika Evrovizije u Green room-u sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pevač će se po dolasku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizovati testiranje – saopšteno je.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Mirka Vasiljević trudna četvrti put?

Read Next

Oglasio se Darko Lazić za Telegraf.rs nakon informacije da je imao udes