Stanojević zadovoljan, ali očekuje težak revanš – Sportklub

Partizan je slavio u Pragu na gostovanju Slaviji u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencije, a Aleksandar Stanojević time je bio zadovoljan.

„Zadovoljni smo pobedom. Bila je ovo izuzetno zahtevna i teška utakmica, možda ne lepa na oko, ali takmičarski vrlo dobra. Momci su odradili sve što smo tražili od njih i mogu da budem zadovoljan. Ovo je prvo poluvreme i očekuje nas izuzetno težak duel u Beogradu“, rekao je Stanojević posle utakmice.

Sparta – Partizan 0:1

Prva izmena u crno-belom timu obavljena je već na poluvremenu kada je umesto Natha priliku Stanojević pružio Marku Jevtoviću.

„Sparta je fizički dominantna i moćna ekipa i blo nam je potrebno više snage i duela. Uveli smo Jevtovića koji nam je doneo ono što smo želeli. Odigrao je super iako nije u maksimalnom ritmu. Kasnije nam se priključio, ali sam prezadovoljan njegovom igrom“, rekao je Stanojević i posebno se osvrnuo se situaciju oko Aleksandra Miljkovića koji je prinudno zamenjen nakon povrede:

„On je još na pripremama imao velikih problema sa petom tako da ćemo videti kakva je situacija. I ovako je igrao pod bolovima, svak mu čast. Tražio je izmenu, nije mogao da nastavi utakmicu“.

Šef struke Partizana govorio je i o revanšu koji se igra za sedam dana, ali i onome što njegovu ekipu očekuje u međuvremenu.

„Utakmica u Beogradu će sigurno biti mnogo teža nego ovde jer nemate šta da izgubite i tada krećete u velike rizike. Sparta će morati da rizikuje, a ni mi ne možemo da čekamo. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo još mnogo da igramo, a za dva i po dana nas očekuje već duel sa Radničkim iz Kragujevca“, zaključio je Stanojević.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs

Read Next

Kecmanović izbacio Sonega za četvrtfinale u Riju – Sportklub