Stanković: Moramo da budemo pravi u poslednja dva meča – Sportklub

Ubedljivo je Crvena zvezda slavila na gostovanju Bačkoj, a Dejan Stanković bio je zadovoljan nakon utakmice.

„Odigrali smo korektno tokom svih 90 minuta. Ponovo smo uspeli da izrotiramo. U drugom poluvremenu smo mogli biti direktniji, ali sam zadovoljan pristupom i odnosom igrača. Katai se vratio i odigrao 45 minuta posle jedne duže pauze. Drago mi je zbog Gavrića, Nikolića i Petrovića jer podižu formu u poslednje vreme. Stekli su preko potrebno samopouzdanje. Rotacijama želim da svima podelim istu minutažu da bismo kraj takmičenja sačekali u dobroj formi. Želim da na odmor posle sezone odemo sa dosta snage, da ostane benzina u nama i da potom odradimo jedne jake pripreme“, rekao je posle utakmice Stanković.

Trener Crvene zvezde se osvrnuo i na pripremu predstojećih utakmica sa Metalcem u Superligi i Partizanom u finalu Kupa Srbije.

„Priprema će biti standardna, ništa nećemo menjati. Sve će biti onako kako smo radili do sada tokom sezone. Moramo biti pravi u ta dva meča. Najpre protiv Metalca na proslavi titule i naravno u finalu Kupa. Igra se na ‘Marakani’, moramo biti fokusirani kako bismo osvojili duplu krunu što je cilj koji smo zacrtali na početku sezone“, zaključio je Stanković.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Het-trik Toresa u pobedi Građana na Sent Džejms parku – Sportklub

Read Next

Lalatović: Predsednik sam sebi dao gol – Sportklub