Stanija se pohvalila da je dogovorila posao u Americi: “Nije mi jasno šta je to, ali plaćaju 5.000$”

Kako je rekla, u pitanju je nešto novo, ali ni sama ne zna o čemu je reč

Bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević dogovorila je posao u Americi za koji će zaraditi veliki novac, a kako izgleda, ni njoj nije najjasnije kako to funkcioniše.

Stanija se pohvalila da će za jednu objavu na Instagramu dobiti 5.000 dolara, ali u “nevidljivom novcu”, a kako izgleda, ona i ne zna o čemu se tačno radi.

– Ćao dragi moji, danas sam na setu, slikamo, snimamo, nešto novo spremamo. Čak ni meni nije jasno o čemu se radi, samo znam da će moj post na Instagramu da košta 5.000 dolara, ali se plaća u kripto novcu. Znate li vi nešto o tome? – rekla je Stanija.

– Rekla sam: “Mama, dobijam 5.000 dolara po postu na Instagramu, ali u kripto novcu, to je kao nevidljivi novac”. Ona kao: “Kakav je to novac, Stanija?”. Uglavnom, nešto novo skroz, najnovije, neviđeno, i za Ameriku, a i kod nas – rekla je Dobrojevićeva.

Inače, kriptovaluta je oblik digitalne imovine koji se koristi kao sredstvo razmene, definišu se kao podskup digitalnih valuta, alternativnih valuta i virutuaelnih valuta. Jedna od kriptovaluta je bitkoin.

Šta je Stanija rekla, pogledajte u videu na početku teksta, a njene fotografije možete videti u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Marija Šerifović i Jovana Pajić u automobilu napravile ludu žurku uz Uraganke, grmi “Loco Loco”

Read Next

Novi cirkus u PLS-u: Vranjanci izašli s terena na pola utakmice, ministar slavio 7. vezanu pobedu