Connect with us

Lifestyle

Šta vašem horoskopskom znaku donosi totalno pomračenje Sunca

Published

on

Totalno pomračenje Sunca je veliki astrološki događaj koji se dešava 8. aprila i donosi uticaj na svaki horoskopski znak. Pomračenje se dešava kada se mlad Mesec nađe između Zemlje i Sunca, bacajući senku koja zaklanja Sunce – kada je prečnik mesečeve senke naizgled veći od Sunca, dešava se totalno pomračenje i na mestima na planeti na kojima je ovaj fenomen vidljiv, senka zaklanja Sunce nekoliko minuta.

Mesec upravlja plimom i osekom, a pošto se ljudski organizam najvećim delom sastoji od vode, logično je zaključiti da Mesec ima uticaj i na nas. Pomračenja se uvek dešavaju kada je mlad ili pun Mesec – prva ovogodišnja eklipsa je bila pomračenje punog Meseca 25. marta, a posle totalnog pomračenja Sunca 8. aprila, čekaju nas još dve eklipse do kraja godine – pomračenje punog Meseca 18. septembra i pomračenje Sunca 2. oktobra.

Pomračenja dodaju intenzitet lunacijama čiji uticaj inače stalno osećamo – astrolozi kažu da su pomračenja poput „punog (mladog) Meseca na steroidima“ što znači da su nepredvidljiva i divlja i često donose značajne promene iz vedra neba.

Ako se nešto događa u vreme pomračenja (uticaj se oseća nekoliko dana pre i nekoliko dana posle, dok Mesec lagano ulazi ili izlazi iz faze u kojoj se događa pomračenje), najbolje je da idete sa tokom, čak i ako ste potpuno zatečeni. Kada se prašina slegne, otkrićete zašto su nastale promene bile najbolje za vas.

Totalno pomračenje Sunca i mlad Mesec u Ovnu

Totalno pomračenje Sunca moglo bi da označi važnu prekretnicu, a pošto je Mesec mlad, to bi mogao da bude novi početak, ili neočekivana prilika. Šta god da se dogodi, može vas iznenaditi, na način koji će vas podstaći da nešto započnete – možda nešto što odavno odlažete ili priželjkujete.

Pomračenje se dešava u znaku Ovna, što znači da će pitanja koja se tiču nezavisnosti, hrabrosti i individualnosti biti na prvom mestu – vreme je da nađete svoje uporište, dok vas Univerzum gura iz vaše zone udobnosti. Konformizam prelazi na zadnje sedište, dok smela originalnost preuzima volan!

389A6891 1 Šta vašem horoskopskom znaku donosi totalno pomračenje Sunca

Košulja: P….S.…Fashion, Sako i pantalone: Hugo, Torba: Mona, Naočare: Optiplaza

Pročitajte i ovo: Retrogradni Merkur u Ovnu – snažan uticaj na svaki horoskopski znak

Uticaj koji solarna eklipsa donosi svakom horoskopskom znaku

Ovan

Totalno pomračenje Sunca u vašem znaku postiže direktan pogodak! Energija je visoka i ovo bi moglo da bude dramatično vreme (najviše na dan pomračenja), pa je važno da budete svesni i pažljivi. Jedno poglavlje vašeg života se zatvara, otvarajući vrata za potpuno novu priču. Pošto ovo pomračenje dodiruje severni čvor Ovna, sudbina će igrati ulogu u svim završecima koje doživite. Najbolje je da se krećete sa ovom energijom i ne povlačite se. Nekoliko dana kasnije, možete se osećati preporođeno – novi načini postajanja su vam dostupni!

Bik

Ovaj solarni događaj vas ne pogađa na vidljiv način – dešava se u vašem sektoru privatnosti i umesto da pokazuje spoljašnji uticaj, možete ga doživeti više kao poziv iznutra (bockanje, gurkanje), da bolje istražite sopstvene dubine. Ako možete uzeti slobodan dan, to je najbolje što možete da uradite – provedite vreme u samoći, razmišljajući o stanju sveta i svom mestu u njemu. Razmislite dokle ste stigli i kuda želite da idete dalje. Dajte sebi dar samoće i introspekcije. Možete imati važne uvide i pronaći oslobađajuće odgovore.

Blizanci

Vaš društveni život će proći kroz čistku – totalno solarno pomračenje će doneti pročišćavanja liste prijatelja, upozoravajući vas da se fokusirate na kvalitet odnosa koje imate, a ne na broj osoba u vašem društvenom krugu. Neka prijateljstva će se okončati, a to mogu biti dugogodišnja prijateljstva koja ste jednostavno prerasli, kao i površne veze koje vas ne obogaćuju. Napravite mesta za nove, kvalitetne ljude, koji će vas inspirisati.

Rak

Totalno pomračenje Sunca donosi prekretnicu u vašoj karijeri. Ako ste do sada bili zadovoljni prosečnim, spremite se da ciljate na više poizicije, odgovornosti i ostvarenja. Mogućnosti će se pojaviti, ali vi morate odlučiti da iskoračite iz svoje zone komfora i preuzeti inicijativu. U ovom periodu možete se sučiti sa starim strahom da niste dovoljno vredni, kompetentni i autentični – ne dozvolite da vas taj strah savlada, prođite na drugu stranu i dopustite svojoj zvezdi da zablista.

Lav

Može se ukazati prilika za putovanje i avanturu – možda ćete ići negde odakle možete posmatrati totalno pomračenje Sunca. Čak i ako ne putujete, možete pronaći druge načine da proširite svoje vidike i upijete nova iskustva. Možete upoznati nove ljude, ili odlučiti da nastavite svoje obrazovanje. Ključ je u tome da napravite skok vere i ostanete otvorenog uma.

Devica

Novi finansijski početak je pred vama – bez obzira gde se nalazite u vreme eklipse, promena će se desiti. Možete dobiti zajam, povišicu ili nadoknadu, ili će trenutna investicija početi konačno da se kreće u pravom smeru. Takođe će se pojaviti pitanja davanja i primanja u odnosima. Ako dajete više nego što primate, poželećete da postavite granice, odstupite, ili potražite ravnopravnije odnose u kojima se osećate vrednovano.

Vaga

Volite da budete u vezi, ali totalno pomračenje Sunca zahteva da podignete svoje standarde. Određeni ljudi nestaju sa slike, pa iako vas to može uznemiriti i može vam biti teško da ih pustite, učinite to, jer to je za vaše najveće dobro – naročito ako se radi o toksičnim osobama i odnosima. Više ne morate da prihvatate manje od onog što zaslužujete, ni od koga. Možda ćete biti primorani da iznesete i potvrdite svoje potrebe, i kada prođete kroz tu neprijatnost, videćete da donosi zdravu ravnotežu u bilo kom odnosu.

Škorpija

Pomračenje će uzdrmati vašu karijeru – možete doseći neki vrhunac, a ako se to dogodi, budite zahvalni i ponosni zbog onog što ste postigli. Takođe, može se pojaviti ponuda za novi posao, što bi vas moglo odvesti u novom, uzbudljivom pravcu. Iako nerado pravite zaokrete u karijeri, ovo bi mogla biti ona prilika koju ste uvek čekali i kojoj ćete odmah i sa puno entuzijazma reći DA. Ovo je takođe odličan period za postavljanje fitnes ciljeva (naročito ako ste od njih prethodno odustali) i pokretanja zdravijeg načina života.

Strelac

Ako ste slobodni, ovo pomračenje može doneti prijatna iznenađenja – neočekivana iskra sa novom osobom, može se pretvoriti u nešto vrlo uzbudljivo. Najbolje je da ostanete otvoreni i vidite kuda stvri idu. Za one u partnerskim odnosima moguće je podizanje veze na viši nivo – početak zajedničkog života, brak, trudnoća. Ovo pomračenje takođe uklanja kreativnu blokadu, pa će vas muza redovno posećivati i nadahjivati vaš kreativni rad.

Jarac

Dom je vaše utočište, a solarna eklipsa može doneti jasan pokazatelj da li je vaša životna situacija najbolja za vas (ili nije). Ako volite svoje sadašnje mesto boravka, možda ste spremni da započnete dugotrajno renoviranje. Međutim, ako niste sigurni, može doći do promene koja će vas izabciti iz gnezda, ali će vas na kraju dovesti na bolje mesto. Mogu se pojaviti porodični problemi, a zategnuti odnosi se mogu prekinuti – ako vam to donosi mir, neka bude tako.

Vodolija

Vaš um će biti bistar poput izvora – totalno pomračenje Sunca uklanja sumnje, brige i mentalne blokade. Odjednom ćete videti svetlo i znaćete tačno šta treba da radite. Ako se predomišljate razmatrajući više opcija, put napred će se jasno ukazati. Ovo je idealno vreme za nove avanture i doživljaje, koji će zadovoljiti vašu želju za lutanjem i istraživanjem.

Ribe

Tokom ovog pomračenja koje „udara“ u vaš sektor finansija, možete odjednom postati zainteresovani i uključeni u novčane tokove, koji vas inače ne zanimaju. Može se pojaviti novi izvor prihoda, ili možete dobiti genijalnu ideju za sporedan posao, koji vrlo brzo postaje profitabilan. Stari strahovi od vezanosti za materijalne vrednosti se mogu pojaviti – zato da biste ih prevazišli. Što više zarađujete, ukupno bogatstvo vašeg života se povećava. Kada počnete da privlačite novac, možete širiti svoje bogatstvo.

Pročitajte i ovo: Evo šta nam donosi Venera u znaku Ovna

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Menstruacija je i dalje tabu: Kompanija dm predstavila rezultate međunarodnog istraživanja o menstrualnom ciklusu

Published

on

By

Menstrualni ciklus još uvek je neprijatna tema za razgovor za više od polovine anketiranih pripadnica ženskog pola, zaključak je velikog međunarodnog istraživanja o menstruaciji koje je predstavila kompanija dm drogerie markt. Ovo opsežno istraživanje drogerijski lanac sproveo je povodom borbe protiv menstrualnog siromaštva u svim zemljama koncerna, ali i sveobuhvatne kampanje Žensko zdravlje čiji je glavni fokus ove godine upravo menstrualno zdravlje žena.

Rezultati su dobijeni na osnovu 6.000 ispitanih devojaka i žena na temu menstruacije, uzrasta između 16 i 50 godina u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Italiji, Hrvatskoj, Austriji, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj i Mađarskoj.

U Srbiji, pokazuju ovi rezultati, čak 52% njih smatra da menstruacija predstavlja neprijatnu temu za razgovor. Šezdeset posto ispitanih žena u ostalim državama gleda na menstruaciju kao na „tešku“ temu. Pre svega, zato što se o njoj još uvek ne priča dovoljno i zato što je tabu nastao od prirodnog procesa, koji devojčice u mladosti čini nesigurnim i ima značajan uticaj na njihov doživljaj sopstvenog tela. Svaka treća anketirana žena nije bila uopšte ili dovoljno informisana o prvoj menstruaciji i to uprkos činjenici da svaka provede u proseku 2.000 dana sa menstrualnim krvarenjem tokom života.  

vizual za saopstenje korpologo 2000x1414px Menstruacija je i dalje tabu: Kompanija dm predstavila rezultate međunarodnog istraživanja o menstrualnom ciklusu

„S obzirom na to da većinu naših kupaca čine žene, naša dužnost je da ukažemo na izazove sa kojima se mnoge od njih svakodnevno suočavaju i podignemo svest o istim. Teme poput menstrualnog ciklusa i siromaštva imaju značajan uticaj na zdravlje, samopouzdanje i život žena, zato nam je drago što zahvaljujući ovom istraživanju možemo preciznije da mapiramo na koje sve načine možemo da budemo tu za njih i dodatno ih osnažimo. Nakon dugoročnog umanjenja cena Jessa uložaka kao i projekata posvećenih unapređenju ženskog zdravlja koje ćemo podržati kroz konkurs „{ZAJEDNO} jedni za druge!“, sledi i niz donacija koje ćemo usmeriti ka najugroženijim kategorijama žena i devojčica. Takođe, radujemo se i drugoj sezoni letnjeg dm Podcasta, koja će se baviti tematikom ženskog zdravlja na edukativan i zanimljiv način“, rekla je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka marketinga i komunikacija, dm Srbija i Severna Makedonija.    

Tegobe i ograničenja

Ukupno 74 posto žena navodi bolove u stomaku, grčeve, glavobolju i sl. kao najčešće fizičke tegobe tokom menstruacije. Kod gotovo istog broja žena, osećaju nelagodnosti doprinosi i strah od gubitka krvi u javnosti (69%). Za žene između 30 i 39 godina, ovo predstavlja još veći problem od fizičkog bola. Emocionalne tegobe se češće javljaju kod žena mlađih od 40 godina, a kako bi to sprečile, ispitanice se prvenstveno oslanjaju na lekove, kao i na odmor i opuštanje. Iako stručnjaci često preporučuju sportske aktivnosti, svaka treća žena ih izbegava tokom menstrualnog perioda. Takođe, 27 posto ispitanih žena izbegava i društvene kontakte, a to se posebno odnosi na mlađe generacije.

Odabir menstrualnih proizvoda i finansijski izazovi

Više od polovine žena se izjasnilo da cena igra važnu ulogu prilikom odlučivanja o kupovini – pre svega žene mlađe od 40 godina ističu ovaj aspekt. Proizvodi za menstruaciju se uglavnom biraju na osnovu aspekta „ne sadrži“ (62%), što implicira da je ispitanicama važno da se koriste proizvodi bez hemikalija ili sintetičkih aditiva kao što je parfem. Održivost igra sporednu ulogu (24%) – za mlade žene ovo pitanje je važnije nego za starije.

Kampanja „Zajedno protiv menstrualnog siromaštva“ 

Nesporno je da besplatni menstrualni proizvodi na radnim mestima kao i u zdravstvenim i obrazovnim ustanovama mogu doprineti da se menstruacija učini „opipljivijom“ i samim tim prihvatljivijom temom. Međutim, 68 procenata ispitanica u Srbiji kaže da nikada do sada nisu primetile besplatne menstrualne proizvode u javnim prostorima. 

Sa ciljem da podigne svest o ovoj tematici i doprinese smanjenju menstrualnog siromaštva u našoj zemlji, dm drogerie markt je početkom 2024. dugoročno dodatno umanjio cene uložaka i tampona Jessa u okviru koncepta UVEK POVOLJNO. 

Takođe, drogerijski lanac je u okviru sveobuhvatne kampanje Žensko zdravlje najavio i novu sezonu dm Podcasta tokom letnjih meseci, koji će na edukativan i način, uz relevantne sagovornike i eksperte, predstaviti značajne teme i pitanja koja se odnose na poboljšanje fizičkog, mentalnog i menstrualnog zdravlja žena.

Ova inicijativa deo je šireg društvenog angažovanja kompanije u celom regionu, pa će svaka zemlja u kojoj dm posluje sprovoditi razne akcije u smeru očuvanja zdravlja žena i smanjenja menstrualnog siromaštva. Uz brojne i kontinuirane aktivnosti posvećene ženskom zdravlju, dm Srbija je drugu godinu zaredom pokrenuo i konkurs u okviru kog će podržati projekte posvećene unapređenju ove oblasti pod nazivom „{ZAJEDNO} jedni za druge!“. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Čipka je postala seksi – a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Published

on

By

Da li ste primetili: čipkasti odevni komadi se ponovo uveliko nose, a izgledaju seksepilnije nego ikad pre! Čipka se iznenada vratila u modu, a kako je u pitanju klasičan i romantičan materijal, nije ni čudo da se ponovo pojavljuju inovativni načini da je nosite.

Trend čipke u 2024. ima mnogo sličnosti sa no pants trendom od prošle godine – čipkasta prozirna midi-suknja je preplavila Instagram, a pre toga smo je spazili na revijama za proleće/leto 2024, modnih kuća Erdem i Carolina Herrera. Postoji toliko drugih načina da se nosi ova fantastična tkanina ukoliko vam vidljivost donjeg veša nije prihvatljiva.

Izgleda da je čipkasta haljina preko farmerki popularna opcija među street style zvezdama, obično dopunjena sportskim patikama. Čipka je takođe idealna tkanina za slojevite autfite, kako biste stvorili eklektičan look sa više tekstura.

Čipka oličava ženstvenu estetiku i istoriju veštog ženskog rada koji je dugo bio potcenjen. Lepota tkanine oličava se u njenim brojnim protivrečnostima. Uprkos tome što je delikatna i romantična, čipka može biti statement materijal. Može biti koketna i dopadljiva u vidu haljina, ali i seksi u vidu donjeg veša.

Čipka se oduvek povezivala sa sofisticiranošću i romantikom, ali sada se vraća u svakodnevno odevanje, jer ova vanvremenska tkanina više nije ograničena na donje rublje i svečane prilike.

Ukoliko ove sezone želite da je nosite, mi smo high street ponudi pronašli 10 različitih odevnih komada – i verujemo da ćete na ovoj listi pronaći makar jedan koji vam se dopada.

Čipkasti odevni komadi: 10 predloga sa domaćeg tržišta

Mango čipkasta prozirna košulja

Počinjemo sa odevnim komadom koji je istovremeno boho i seksi. Mango prozirnu košulju možete nositi i na sve festivale tokom leta.

c1 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Bershka čipkasti bodi sa otvorenim leđima

Crna čipka je neosporno seksi i rezervisana je za najluđe noći, tako da ćete ovaj Bershka bodi nositi na mnoge žurke predstojećih meseci.

c2 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Diesel denim top sa čipkom (Fashion&Friends)

Denim top modne kuće Diesel ima porub u vidu čipke, koji spaja dva kontrasta – robustni džins i delikatnu čipkastu tkaninu.

c3 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

H&M čipkasta slip haljina

Za coquette izgled ovog leta, izaberite H&M haljinu u bledoroze nijansi, jednostavnog kroja. Sjajno će izgledati uz letnje čizme.

c4 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Liu Jo teksas košulja sa čipkastim rukavima (Fashion&Friends)

Liu Jo košulja spaja cowboy estetiku sa romantičnom čipkom na rukavima, tako da će vam sigurno biti zabavno da stilizujete ovaj neobičan komad.

c5 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Lindex čipkasta haljina 

Haljina za letnje vrućine, za putovanja koja vas čekaju, ali i za lagano vikend popodne koje provodite u gradu. Boho moda se vratila, a ovaj model je oličava.

 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Zara čipkasta asimetrična prozirna suknja

Seksi Zara prozirna suknja će vam dobro doći na letovanju, ili gde god se budete zaputili na kupanje – a čipkasta tkanina joj donosi trendi look.

c7 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Twinset haljina sa porubom od čipke (MiaMaya)

Na našoj listi našao se i jedan poslovni odevni komad: midi-haljina crne boje sa porubima od čipke, izuzetno praktična i otmenog dizajna.

c9 ezgif.com webp to jpg converter Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Zara čipkasta košulja kraktih rukava i čipkaste pantalone

Co-ord setovi su uvek atraktivni i praktični, jer vam brzo daju kompletiran autfit. Ovaj set iz Zare možete nositi na moru, ali i u gradu, kad vam prilika dozvoli.

c8 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Stradivarius čipkasti top sa trakama

“Kopenhagen” bluze su prolećni trend, a u Stradivariusu smo našli i top sa prednjim trakama, koji je romantičan i seksepilan letnji izbor.

c10 Čipka je postala seksi a mi smo izabrali 10 najlepših komada sa domaćeg tržišta

Pročitajte i ovo: Zagolicajte maštu: Senzualni odevni komadi prozirnih tekstura iz domaće ponude

Naslovna fotografija: instagram.com/audreyafs

Božica Luković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Trijumf snažnih ženskih likova: Ovo su dobitnici nagrada na Kanskom filmskom festivalu 2024.

Published

on

By

Kanski festival 2024. doneo je brojna iznenađenja i uspehe, posebno za filmove koji se fokusiraju na ženske likove i priče. Najveće priznanje festivala, Zlatna palma za najbolji film, pripala je Seanu Bakeru za film “Anora”. Ova romantična priča o egzotičnoj plesačici (Mikey Madison) i bogatom sinu ruskog oligarha (Mark Eydelshteyn) osvojila je srca žirija i publike. Baker, koji je poznat po filmovima “The Florida Project” i “Red Rocket”, posvetio je nagradu svim seksualnim radnicima, naglašavajući važnost filmskog iskustva u bioskopu.

Kanski festival 2024: Najvažniji trenuci i pobednici

Posebnu pažnju ove godine privukao je hrvatski reditelj Nebojša Slijepčević, čiji je “Čovek koji nije mogao da ćuti” osvojio Zlatnu palmu za najbolji kratki igrani film. Ova dirljiva priča istražuje teme slobode govora i ličnog integriteta, čime je Slijepčević postao jedan od najznačajnijih reditelja iz regiona na svetskoj sceni.

Program je vodila francuska glumica Camille Cottin, dok je žirijem predsedavala Greta Gerwig, sa većinom ženskih članova uključujući španskog reditelja Juana Antonia Bayonu, tursku glumicu i scenaristkinju Ebru Ceylan, italijanskog glumca Pierfrancesca Favina, američku glumicu Lily Gladstone, japanskog reditelja Hirokazua Kore-edu, libansku glumicu i rediteljku Nadine Labaki i francuske zvezde Evu Green i Omara Sya.

Veliku nagradu festivala (Grand Prix) osvojila je Payal Kapadia za film “All We Imagine as Light”. Prvi indijski film u takmičarskom programu nakon 30 godina, istražuje veze između tri žene različitih generacija i klasa u Mumbaju.

[embedded content]

[embedded content]

Najbolji scenario pripao je francuskoj rediteljki Coralie Fargeat za horor film “The Substance”, dok je nagradu za najbolju glumicu podelio žiri za ansamblski nastup u filmu “Emilia Pérez”, koji je režirao Jacques Audiard. Ovaj muzički film, čija je radnja smeštena u Meksiko, priča o šefu kartela koji se preobražava u ženu, a u glavnim ulogama su Zoe Saldaña, Selena Gomez i Karla Sofía Gascón.

Nagradu za najboljeg glumca dobio je Jesse Plemons za ulogu u filmu “Kinds of Kindness”, dok je posebna nagrada uručena iranskom reditelju Mohammadu Rasoulofu, koji je prisustvovao festivalu uprkos velikim rizicima zbog političkih pritisaka u svojoj zemlji.

Nagradu za najbolju režiju osvojio je portugalski reditelj Miguel Gomes za film “Grand Tour”, dok je Camera d’Or za najbolji debitantski film pripala Halfdanu Ullmanu Tondelu za “Armand”. Specijalno priznanje dobio je film “Mongrel”, u režiji Chianga Weia Lianga i Youa Qiaoa Yina.

Lista dobitnika Kanskog festivala 2024.

Zlatna palma za najbolji film

Sean Baker za “Anora”

Zlatna palma za najbolji kratki igrani film

Nebojša Slijepčević za “Čovek koji nije mogao da ćuti”

Velika nagrada (Grand Prix)

Payal Kapadia za “All We Imagine as Light”

Nagrada za najbolji scenario

Coralie Fargeat za “The Substance”

Nagrada za najbolju glumicu

Ansambl iz filma “Emilia Pérez” (Zoe Saldaña, Selena Gomez i Carla Sofía Gascón)

Nagrada za najboljeg glumca

Jesse Plemons za “Kinds of Kindness”

Posebna nagrada

Mohammad Rasoulof za “The Seed of the Sacred Fig”

Nagrada za najbolju režiju

Miguel Gomes za “Grand Tour”

Camera d’Or za najbolji debitantski film

Halfdan Ullman Tondel za “Armand”

Specijalno priznanje

Chiang Wei Liang i You Qiao Yin za “Mongrel”

Pročitajte i ovo: Pop diva o borbi sa bolešću: Stiže nam dokumentarac “I Am: Céline Dion”

Naslovna fotografija: instagram.com/festivaldecannes

Nikola Gudelj

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 BGD novine, powered by WordPress.