Šta vas muči u bliskim odnosima – prema horoskopu

Ako u vezi tolerišete nešto što neko drugi ne može da podnese, ili se susrećete uvek sa jednom vrstom problema, psihologija će vam ponuditi neka dobra objašnjenja, koja se tiču usvojenih obrazaca prema kojima postupate, okidača na koje reagujete, temperamenta i ličnosti. Ali i astrologija ima svoje smernice, koje su isto tako validne i smislene. 

Ovan 

Vi ste brižni i posesivni u odnosu, obasipate partnera ljubavlju i naklonošću i sve je divno, dok partner ne počne da se oseća ugušeno i apsorbovano. Vaša potreba za kontrolom je ono što će napraviti problem i staviti u pogon obrazac po kome se vaše veze završavaju tako što muškarci počnu da se udaljavaju i traže pomoćne izlaze, odnosno, da vas ignorišu i izdaju. 

Bik 

Posvećeni ste partneru i dugoročnoj budućnosti, ali jednom kada doživite izdaju, makar to bila samo vaša izneverena očekivanja, prosto ne umete da oprostite. Teško zaboravljate nepravde iz prošlosti i držite se nezadovoljstva i osude. Partner će se umoriti od pokušaja da se dokaže i ponovo osvoji vaše poverenje, jer vi ne možete da pređete preko nekih stvari. 

Blizanci 

Blizanci važe za površne i zabavne, vaš podznak je – flert. Potreban vam je avanturističan i spontan partner, sa kojim vam nikad nije dosadno. Kad počnete da osećate monotoniju svakodnevice, prelazite na nova osvajanja, tražite nova uzbuđenja i potvrde svoje neodoljivosti. Vi se mučite sa lekcijom o tome kako da negujete ljubavni odnos u neinspirativnoj svakodnevici. 

Rak 

Krijete svoju ranjivost u tvrdoj ljusci, a kada se jednom nekome otvorite i pokažete sve svoje „mekane delove“, trajno se vezujete. Vaš najveći problem je da odustanete od odnosa koji je već potrošen i u kome ne možete više ništa konstruktivno da učinite. Skloni ste da se godinama držite bivše ljubavi i time blokirate svaku šansu za novi odnos. 

Lav 

Lavovi važe za beskompromisne i arogantne, ali to je maska, koja vam vrlo dobro stoji. Na početku nekog odnosa, vi pokazujete snažno samopouzdanje, ali kada steknete poverenje, lako se otvarate i pokazujete svoju nesigurnost i ranjivost. Ako vam uspe da prevaziđete strah od manipulacije i izdaje (to je ono što vas muči). 

Devica 

Perfekcionisti zodijaka su beskrajno tolerantni i skloni da neguju toksičan odnos, nadajući se da će svojom stabilnošću, razumom, organizovanošću i analitičkim sposobnostima prevazići i zaobići sve mane nesigurnog, narcističnog i nezrelog partnera. U svim drugim oblastima života, vrlo se lepo snalazite uz pomoć svojih vrednosti, ali u odnosima se mučite kada treba da odustanete od nečeg što ne ide i što vas unesrećuje (to shvatate kao sopstveni neuspeh). 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ništa od medalje: Kineskinja previsoka za Ninu – Sportklub

Read Next

Ako se borite sa tankom kosom – ove bob frizure su savršeno rešenje za vas