Šta sve znamo o dodeli Oskara 2022. godine – WANNABE MAGAZINE

Prošlogodišnja dodela Oskara je bila otkazana usled pandemije korona virusa, pa se zato radujemo ovogodišnjoj dodeli i nadamo se povratku celog sveta u “normalu”. Očekujemo još informacija u vezi sa ovogodišnjom dodelom najprestižnijih filmskih nagrada, a ovo su informacije koje su nam sada poznate…

Kada će biti održana?

Devedeset i četvrta dodela nagrada Oskar biće održana 27. marta u 17 časova po pacifičkoj vremenskoj zoni.

Gde će biti održana?

Prošlogodišnja dodela je bila u Los Anđelesu, tačnije u Union Stationu, a ovogodišnja dodela će se “vratiti kući” u Dolby Theatre u Holivudu.

Ko će biti voditelj?

Ne zna se tačno ko će biti voditelj, jer to još uvek nije zvanično objavljeno. Prošle dodele su nam ulepšali Jimmy Kimmel, Chris Rock i Neil Patrick Harris. Za ovu godinu postoje samo pretpostavke i za sada se najčešće spominju Selena Gomez i Tom Holland.

Ko će nastupati na ovogodišnjoj dodeli Oskara?

Još uvek nije poznato hoće li nastupi biti održani uživo ili će biti prethodno snimljeni. Naravno, svi se nadamo šouu uživo, ali to je možda ipak nemoguće, s obzirom na celu situaciiju.

Dvadeset i prvog decembra Akademija je objavila listu od 10 pesama nominovanih za najbolju originalnu pesmu. Na spisku su se našli: H.E.R. sa pesmom “Automatic Woman” iz filma Bruised, Ariana Grande i Kid Cudi sa pesmom “Just Look Up” iz filma Don’t Look Up, Beyoncé sa pesmom “Be Alive” iz filma King Richard i Kid Cudi i Jay-Z “Guns Go Bang” iz filma The Harder They Fall i Billie Eilish sa pesmom “No Time To Die”.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Da li ste znale da verovatno nosite pogrešnu veličinu brushaltera? Ne brinite, niste jedine – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 28. januar