Šta svakom znaku zodijaka donosi današnji, poslednji “supermesec” u godini – WANNABE MAGAZINE

Svaki pun mesec donosi posebnu energiju, ali “supermesec” je naročito snažan i pruža nam priliku da steknemo duboke uvide i donesemo bitne odluke. Ovo je poslednji “supermesec” u godini, nastupa danas, 11. avgusta u znaku Vodolije i posvećen je zahvalnosti, radosti i slavljenju života – cenite sve što imate, dišite duboko i proširite svoje kapaciete za ljubav i prihvatanje!

Ovan

Vreme je da se vaša kreativnost probudi i zablista. Vaše unutrašnje dete je zadivljeno pred čudima i lepotom života i poruka “supermeseca”. Za Ovnove je da prigrle svoju dečiju bezazlenost i životnu radost.

Bik

Bikovi imaju prilike da se duboko povežu sa ljudima oko sebe, zarad svog ličnog razvoja – svi imate prilike da učite jedni od drugih. Vaša mudrost i razumevanje životnih ciklusa je drevna i nagonska i sada treba da osvestite ta znanja i povezanost koju imate sa prirodom i sa bliskim ljudima.

Blizanci

Vaša naklonost se ne podrazumeva, a ljudi koji su vam važni i koje volite zaslužuju da to čuju i osete. Ovaj pun mesec otkriva sentimentalnost u vama i savršen je trenutak da obaspete ljubavlju i nežnošću svoje bližnje.

Rak

Budite verni svom biću ovog punog meseca, koji traži od vas da se negujete na sve načine – posvetite se sebi, svom unutrašnjem životu, svom telu, unapredite sve što se tiče vašeg emotivnog, fizičkog i mentalnog zdravlja!

Pročitajte i ovo: #staytoxic – kako svaki horoskopski znak štiti ego nakon raskida

Lav

Ovo je fantastičan period za vas, samo pustite svoj sjaj i blistajte svojom suštinom. Delite svoju radost, svoju veliku životnu snagu i optimizam sa svetom. Rođeni ste da usrećite druge – bez ikakvog napora!

Devica

Vreme je da prestanete da sumnjate u sebe. Verujte svojim instinktima, posebno sada. Vaša intuicija je nepogrešiva, samo treba da joj se prepustite i da sledite put svoje unutrašnje mudrosti. To će biti dobro za vas, ali i od velike pomoći drugima.

Vaga

Uverite se da ste okruženi pravim ljudima, onima koji oplemenjuju vaš život i obogaćuju vaš duh, sa kojima skladno sijate i zračite. Međuljudski odnosi su u fokusu tokom punog “supermeseca”, zato dajte svoju ljubav i pažnju samo onima koji je zaslužuju – zarad negovanja onog najvažnijeg odnosa koji imate prema sebi.

Škorpija

Imajte poverenja u sebe i blistajte svojim talentima, sposobnostima, opuštenošću i samopouzdanjem. Uspeh je uz vas, a u ovom trenutku moguć je veliki proboj, čak i slava i popularnost!

Strelac

Vas odmara i regeneriše ono što drugima predstavlja napor i izlazak iz zone komfora – idite na to putovanje koje priželjkujete, dajte sebi pauzu koja vam je potrebna. Vaše telo, um i duša vape za predahom i opuštanjem u slobodi da budete spontani i otkrivate nove ideje i nove prostore.

Jarac

Dosta toga je pred vama i sada imate podsticaj jasnoće i hrabrosti da donesete konačnu odluku – nemojte odmeravati i rezonovati, slušajte svoj osećaj i nećete pogrešiti. Sposobnost da čujete svoj unutrašnji glas (da komunicirate sa svojim “jastvom”) ključ je uspeha za vas.

Vodolija

“Supermesec” je u vašem znaku i to je ljubavni poziv za vas, kakav god da vam je status. Ako imate partnera, vreme je za isceljenje odnosa, za priznavanje tvrdoglavih grešaka i praštanje, a ako ste sami, duhovno povlačenje ili pretrpan društveni raspored radiće za vas.

Ribe

Vreme je da svoju mentalnu i emotivnu energiju spustite u svoje telo i da se pobrinete za sebe. Vodite račina o svom zdravlju, negujte svoje telo, nahranite svoj duh i svoj um oplemenjujućim sadržajima. Ako želite da probate nešto novo, ono što vam prvo pada na pamet je prava stvar.

Pročitajte i ovo: Znaci zodijaka koji će u toku leta pronaći ljubav

Naslovna fotografija: instagram.com/pastel.in

Brankica Milošević 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Bridgerton i ostala grešna uživanja

Read Next

Veleobrt: Milošević odustao od klupe Partizana, Gordan Petrić novi trener!